Pasje postelje

Izberite
Razvrsti po
43 Rezultat za "Pasje postelje"
Filter in razvrščanje
Pasje postelje

Ugoden nakup pasje odeje na spletu

Pasja odeja spada med osnovno opremo lastnika psa. Idealna je za potovanja, saj zagotavlja toploto za vašega štirinožnega prijatelja. Ščiti tudi gospodinjsko pohištvo. Možnosti uporabe so zelo raznolike, naj gre za avtomobil, kavč ali pasjo posteljo. Preberite, kaj je kakovostna odeja in na kaj morate biti pozorni, ko kupujete odejo za svojega psa.

Odeja za psa - stvari, ki jih morate vedeti, in prednosti

Odejo lahko položite v avto in poskrbite, da bo psu toplo. Z njim je udobno spati tudi na poti. Odeja daje vašemu štirinožnemu prijatelju občutek varnosti. Nekateri psi se v hladnih dneh radi skrijejo. Enako dobro se uporablja v košari za pse, ki je pogosto pretanka. Na koncu ga lahko uporabite kot oblogo na več načinov, na primer:

  • Kavč
  • Košara
  • Postelja
  • Prevozni zaboj
  • Avto
  • Nastanitev v hotelu
  • Obisk prijateljev

Mnogi lastniki psov poznajo problem živalskih dlak v stanovanju ali avtomobilu. Odejo kot stalno zavetje in prostor za spanje je zdravilo. Je tudi dekorativna. Visokokakovostna odeja združuje kakovost, funkcionalnost in videz. Če sta zgornja in spodnja stran različni, nastane dvostranska odeja. Na splošno jih je priporočljivo namestiti v bližini lastnika, saj so štirinožni prijatelji čredne živali.

Odeje za pse - značilnosti in merila za nakup

Če želite kupiti odejo za svojega psa, morate upoštevati nekaj stvari. Izdelana mora biti iz prijetnega materiala. Odeje v trgovini so izdelane iz mehkega poliestrskega pliša. Pes se bo med počitkom ali spanjem počutil popolnoma udobno in varno. Pomembno je tudi, da je odejo za psa mogoče prati. Tako jih lahko preprosto očistite in zagotovite potrebno higieno. Tudi odeja mora biti dovolj velika. Izbirate lahko na primer med različnimi velikostmi:

  • 80 x 60 cm
  • 80 x 120 cm

Izmerite dolžino psa in dodajte približno 20 do 30 centimetrov. Potem boste imeli popolno dolžino odeje.

Nakup odeje za psa - katera naj bo?

Ne glede na to, ali iščete udobno odejo ali preprogo za psa, da se bo vaš štirinožni prijatelj počutil bolj udobno, ali za zaščito oblazinjenja, se jo splača kupiti. Prepričajte se, da ste izbrali pravo velikost in najboljši material. Pliš je zelo primeren za pasje odeje. Seveda jih lahko uporabite tudi za mačke. Njihova prednost je, da jih je mogoče prati v pralnem stroju. Ortopedska postelja je primerna za pse s težavami s sklepi.

Pogosta vprašanja o odejah za pse

Kakšne so prednosti odeje za psa?

Pasje odeje zagotavljajo prijetno vzdušje za štirinožne prijatelje, ne glede na to, ali so doma ali na poti. Psi imajo radi prijetno in udobno okolje. Poleg tega odeje ščitijo oblazinjeno pohištvo in prevleke za zofe, postelje, pasje preproge ali pasje odeje.

Na kaj se moramo osredotočiti pri nakupu deke za psa?

Zaradi prijetnega plišastega materiala se tudi večno prezimljeni psi počutijo udobno. Poleg tega mora biti odeja za psa pralna. Druga merila so velikost, debelina in toplotna izolacija.

Za kaj se lahko uporabljajo odeje za pse?

Tako kot mi ljudje imajo tudi psi radi udobje in toploto. Pasja odeja iz poliestrskega pliša zagotavlja občutek varnosti. Je optimalen dodatek za košarico, pasjo košaro, kavč, posteljo, avto in/ali transportni zaboj. Zaradi elegantne zasnove ga je mogoče harmonično vključiti v vsak prostor.