Brezkontaktni koši za smeti

Izberite
Razvrsti po
18 Rezultat za "Brezkontaktni koši za smeti"
Filter in razvrščanje
Brezkontaktni koši za smeti

Kupite koše za smeti poceni prek spleta

V sodobno kuhinjo prinašajo nekaj samostojnosti, saj se elegantno odpirajo in zapirajo - brez vašega posredovanja: senzorski koši so vodilni v skupini ekskluzivnih sistemov za odpadke. Zato se ne uporabljajo le v stanovanjskih območjih, temveč tudi v podjetjih. Da bi vam pomagali najti pravi model med pladnji za senzorje, vam tukaj ponujamo pomembne informacije. Zagotavljajo vam vodnik, ki je uporaben pri nakupu košare za senzorje v naši spletni trgovini.

Senzorski pladnji se razlikujejo v naslednjih točkah

Pladenj za senzorje je razdeljen na 2 komori in eno komoro. Modeli z več posodami so zasnovani za shranjevanje različnih vrst odpadkov. Poleg tega imajo samodejno odpirajoča se vedra različno prostornino. Izbirate lahko med 30 in 72 litri. Ogledate si lahko tudi različne formate in oblike. Poleg pravokotnih različic so zdaj na voljo tudi valjasti zabojniki s senzorjem in prostornino 50 l. Želite si sijajni ali mat model? V srebrni, črni ali s pridihom rožnatega zlata? Ponujamo vam okusno oblikovane različice v zelo ekskluzivnem dizajnu.

Senzorski pladenj ima naslednje prednosti

Koši za smeti z vgrajenimi senzorji so videti zelo elegantno. Če imate v rokah veliko smeti, vam bodo samodejno ponudili usta, da jih odstranijo, takoj ko se boste približali vedru. Metanje z roko je še vedno mogoče. Naši zabojniki s senzorsko tehnologijo so opremljeni s pokrovom, ki je odporen na praske, korozijo in ga je enostavno očistiti. Posamezne odstranljive notranje posode omogočajo enostavno odstranjevanje in so enostavne za čiščenje. Posoda je tako higiensko čista. Zaradi popolnega tesnjenja ne uhajajo niti fermentacijski plini niti druge neprijetne vonjave.

Koš za smeti s senzorjem - naš majhen, a nežen nakupovalni vodnik

Če v vaši pisarni še vedno nimate naprave, ki bi pritegnila pozornost, vam priporočamo nakup valjastega koša za smeti s senzorjem in prostornino 50 l. Če želite veliko družinsko gospodinjstvo z več kot 5 osebami opremiti z elegantnim sistemom za smeti, lahko izberete koš za smeti s senzorsko tehnologijo in prostornino 72 l. Za gospodinjstva z otroki, kjer je pogosto nekoliko več vrveža, je idealen plastični model.

Je trdno izdelan in velja za izjemno vzdržljivega. Prostor, kjer bo v prihodnosti stal koš, je majhen, vendar ne želite ostati brez tako plemenitega kuhinjskega pripomočka? Pri visokem in vitkem modelu preprosto uporabite višino prostora, ki je na voljo. V naši spletni trgovini zdaj kupite senzorski zalogovnik z dvema komorama ali model z eno komoro!

Pogosto zastavljena vprašanja o senzorjih Sensormülleimer

Kako deluje sklop senzorjev?

Senzorski sistem zazna gibanje človeka in se odpre, ne da bi bilo treba pritisniti na gumb ali stopalko. Košarico lahko zaprete ročno ali na dotik.

Kakšna je primerna velikost košare za senzor?

50 l je dobro povprečje, ki zagotavlja dovolj prostora za gospodinjstvo para. Za večjo družino ta količina morda ne bo več zadostovala.

Ali košara za senzorje res tesno drži senzorje?

Tesnila naših modelov so izdelana izredno kakovostno in imajo dolgo življenjsko dobo. Zaradi tega se vonjave zanesljivo zadržijo znotraj posode.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več