Domača pivovarna

Izberite
Razvrsti po
41 Rezultat za "Domača pivovarna"
Filter in razvrščanje
Domača pivovarna

Domača pivovarna

Ali iščete domač set za varjenje piva? Ali želite imeti lastno pivo, ki ga pripravite v udobju svojega doma? Electronic-star vam nudi sete za domače varjenje piva. Če iščete nerjaveče kotle za slad iz plemenitega jekla ali cevi za vrenje, smo pravi naslov za vas.

Pravi ljubiteljski varilec piva mora imeti tudi kakovostno točilno opremo. V naši ponudbi poskrbimo tudi za to, kajti v ponudbi imamo izredno kakovostne varilne avtomate in ohlajevalnike piva. Zelo dobro se zavedamo, da sveže natočeno ohlajeno pivo tekne absolutno najbolje. Pri nas za vaše udobje skrbi znamka Klarstein.

Iz naše ponudbe bi vas verjetno lahko zanimali tudi naši večnamenski mešalniki, s katerimi vedno lahko pripravite odlične mešane pijače. Ali imate doma kakovosten alkohol, nimate pa prostora za njegovo uskladiščenje v ustreznih pogojih? V naši ponudbi zagotovo poglejte tudi vitrine in vinoteke, s katerimi boste lahko svoj alkohol ali vino hranili v najboljših pogojih.

Za visoko kakovost naših setov za domače varjenje poskrbi znamka Klarstein. Svetlo ali temno, izdelano z zgornjim ali spodnjim vrenjem, pšenično ali pils – zaradi naših kotlov za varjenje piva Klarstein lahko doma varite pravo pivo. Postopek proizvodnje piva je preprost, z nami ga bo obvladal tudi začetnik.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več