Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna
Ozvočenje
Izberite
  • Stran 1 / 21
  • Stran 1 / 21

Ozvočenje

Seti zvočnikov in zvočniki so odlični dodatek za vse interesente in zvočno doživetje v maksimalni kakovosti. V naši ponudbi boste našli sete zvočnikov, kable in adapterje za zvočnike, izenačevalce, avdio prevodnike ali zvočne karte. Priporočamo, da k zvočnikom nabavite ojačevalec, ki je namenjen za prenos avdio signala iz Blu-ray, DVD in CD predvajalnikov, gramafonov in drugih naprav za zvočnike. V naši asortimanu boste našli tudi kakovostne subwooferje za svoje sete zvočnikov.

V opremi pevcev, voditeljev ali govorcev ne bi smeli manjkati niti kakovostni mikrofoni, žični, brezžični, brezžični headseti ali pevski mikrofoni. Za vizualno stranko koncertov, klubov ali modnih revij poskrbi svetlobna tehnika, ki soustvari pravo vzdušje.

V naši ponudbi boste našli tudi posebno opremo za didžeje , kot so mešalne mize in drugo. Namenjene so za mešanje več zvočnih sledi v eno izhodiščno. Delijo se glede števila posameznih kanalov in glede na uporabo. Nekatere mešalne mize vsebujejo efekte in druge specialne funkcije.

Neločljivi del vsakega studia so studijske mešalne mize, studijski monitorji in slušalke, MIDI klaviature in različne vrste studijskih mikrofonov. Ljubitelji glasbe lahko izberejo iz široke ponudbe glasbil, kot so kitare in violončela, kitarski kombo, električne kitare, tolkala in perkusie, klaviature in električni klavir. 

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več