Steklokeramične kuhinjske plošče

Izberite
Razvrsti po
39 Rezultat za "Steklokeramične kuhinjske plošče"
Filter in razvrščanje
Steklokeramične kuhinjske plošče

Nakup keramične kuhalne plošče na spletu - visokokakovostni modeli v privlačnih izvedbah

Pri izbiri kuhalne plošče za štedilnik ali prenosne kuhalne plošče je pomemben način upravljanja kuhalne plošče. Če ne želite uporabljati plina, lahko kupite steklokeramično ploščo in jedi pripravljate električno. Kuhalna plošča Ceran je primerna tudi za mobilno uporabo pri številnih dejavnostih na prostem. Tukaj boste izvedeli, kakšne prednosti ponujajo kuhalne plošče Ceran in kako izbrati pravo keramično ploščo.

Značilnosti keramičnih kuhalnih plošč - to je tisto, kar se skriva za sodobno rešitvijo kuhalnih plošč

Steklokeramična kuhalna plošča je znana tudi kot keramična plošča. Je kombinacija stekla in polikristalnih elementov. Podjetje Schott - priznani proizvajalec steklokeramičnih kuhalnih plošč - je pravno zaščitilo ime Ceran. V naši spletni trgovini lahko naročite izključno steklokeramične kuhalne plošče proizvajalcev, kot je Klarstein.

Keramična kuhalna plošča s širokim naborom zmogljivih funkcij

Steklokeramične kuhalne plošče so na voljo z 2 do 5 površinami. Plošče Duo imajo kompakten format. Z več kuhalnimi površinami je celotna zasnova običajno kvadratna in se odlično ujema s klasičnim električnim štedilnikom. Nekatere različice vključujejo zaščito pred pregrevanjem in funkcijo samodejnega izklopa. Če se kuhalna plošča preveč segreje, se keramična plošča samodejno izklopi. Manjše keramične kuhalne plošče imajo moč približno 2 400 W. Na voljo so keramične kuhalne plošče z močjo do 6 500 W. Obstajajo kuhalne plošče s srednjo močjo približno 3 500 W. Izberete lahko tudi steklokeramično kuhalno ploščo z vrtljivim upravljanjem ali ploščo na dotik. Z vgrajenim časovnikom si lahko prihranite težave z ločenim nastavljanjem ure.

Nakup steklokeramične kuhalne plošče - idealna izbira

Iščete zmogljivo rešitev, ki lahko hkrati segreje 5 loncev? Ustrezen primer je vgradna plošča za kuhinjski štedilnik. Če želite hrano segrevati le v vrtni hišici ali med kampiranjem, lahko izberete model duo. Različice z zelo ravnim in ravnim dizajnom je še posebej enostavno čistiti. Nevtralne barve, kot je črna, so primerne za vsako kuhinjo. Če pa iščete nenavadno keramično kuhalno ploščo, lahko kupite model v beli ali srebrni barvi.

Oglejte si našo odlično zbirko steklokeramičnih kuhalnih plošč in izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam!

POGOSTA VPRAŠANJA

Kako ločiti keramiko Ceran in steklokeramiko?

Ceran je steklokeramika z lastno blagovno znamko. Za njim stoji proizvajalec Schott. Znamka je registrirana in zaščitena, zato se ne sme uporabljati za drugo steklokeramiko.

Katere lonce in ponve lahko uporabljate za pripravo hrane na steklokeramični plošči?

Za razliko od indukcijskih kuhalnih plošč lahko na steklokeramični kuhalni plošči uporabljate katero koli komercialno dostopno navadno posodo ali ponev. Zato so steklokeramične kuhalne plošče idealne tudi za naknadno vgradnjo.

Kako ugotovite, ali so steklokeramične plošče še vedno vroče?

Ko kuhalna plošča deluje, so pod površino vidni rdeči obroči. Inovativni modeli pokažejo, kdaj kuhalna plošča še ni dovolj hladna.