Vrtni kamini

Izberite
Razvrsti po
27 Rezultat za "Vrtni kamini"
Filter in razvrščanje
Vrtni kamini

Nakup vrtnega kamina poceni in na spletu - visokokakovostno oblikovan kamin za zahtevno oblikovanje terase

Ko se počasi približa noč, skoraj ni lepšega zaključka dneva, kot je sproščanje na vrtu ob ognju. Kamin na terasi zagotavlja toploto zaradi utripajočih plamenov in ogreva teraso s toplo svetlobo. Pri Electronic Star lahko kupite vrtni kamin po ugodni ceni. Poudarite svojo vrtno teraso in jo opremite z elegantnim zunanjim kaminom!

Kupite vrtni kamin in uživajte v njegovih številnih funkcijah

V naši spletni trgovini lahko kupite zunanji kamin za različna področja uporabe. Klasični modeli imajo samo funkcijo kamina in se lahko ogrevajo z atmosferskim gorivom. Modeli priznanih blagovnih znamk, kot sta blumfeldt in Klarstein, so vsekakor ekskluzivni. Namesto pečice za pico ali plinskega žara lahko za pripravo različnih dobrot uporabite naš zunanji kamin. Drugi modeli delujejo kot sevalni grelniki. Če želite zvečer na terasi ustvariti prijeten svetlobni prizor in ne želite uporabljati običajnih virov svetlobe, je eden od luksuznih vrtnih kaminov iz naše spletne trgovine odlična izbira.

Vrtni kamin je le redko dobavljen ločeno - privlačna paleta modelov

Vrtni kamin je na voljo v različnih oblikah, od ozkih in visokih do širokih in kompaktnih. Nekatere različice imajo ločen prostor za gorivo, na primer za polena. Glede materialov razlikujemo med vrtnimi kamini iz nerjavnega jekla, jeklene pločevine, litega železa in šamota. Nadaljnje razlike so vidne pri vrsti ogrevanja. Poleg kaminov na drva lahko izbirate tudi med plinskimi kamini in grelniki na pelete. V naši trgovini lahko najdete vrtne kamine v privlačni paleti barv. Od črne in antracitne do bele ter žlahtno svetlikajoče se bronaste in srebrne barve - za vsakogar je na voljo kamin za teraso.

Nakup vrtnega kamina - kako izbrati pravega

Ko iščete vrtni kamin, ki se bo popolnoma ujemal z vašim zunanjim okoljem, je dobro, da si najprej ogledate njegovo obliko. Če bo vaš vrtni kamin v prihodnosti postavljen v nišo na terasi, vam priporočamo, da izberete visok in zelo vitek model. Kamin lahko zakurite na klasičen način in uživate v užitku prasketanja polen. Med modeli vrtnih kaminov iz nerjavnega jekla boste našli tudi modele, ki so odporni na rjo. Če je zunanji kamin na vetrovnem območju, je idealen kamin iz masivnega litega železa. V spletni trgovini Electronic Star še danes naročite visokokakovosten in sodoben vrtni kamin po svoji izbiri!

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali potrebujem uradno dovoljenje za postavitev zunanjega kamina?

Če zunanje ognjišče uporabljate v skladu z namenom in z dovoljenim gorivom, kot so les, plin ali peleti, za ta vir toplote ne potrebujete uradnega dovoljenja.

Kakšen material morate kupiti za vrtni kamin?

Če je kamin stalno postavljen na terasi, prihaja v stik z dežjem in vlago. V tem primeru se je treba osredotočiti na material, odporen proti koroziji. Nerjaveče jeklo zagotavlja visoko stopnjo zaščite pred korozijo. Rahla odpornost proti koroziji je posledica poliranega jekla.

Katera vrsta lesa se lahko kuri v zunanjem kaminu?

Pomembno je, da je les naraven. Če je bil les lakiran, obdelan z oljem ali so na njem še vedno ostanki barve, ga ne smete sežigati. Razlog za to je, da bi se med zgorevanjem v okolje lahko sproščali strupeni hlapi.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več