Vrtna tehnika in pripomočki

Izberite
Razvrsti po
36 Rezultat za "Vrtna tehnika in pripomočki"
Filter in razvrščanje
Vrtna tehnika in pripomočki

Vrtna tehnika in pripomočki

Ali načrtujete spremembo zaraščene džungle v čudovit vrt? Ali ste se odločili gojiti priljubljene rastline, domače sadje ali zelenjavo? Vse potrebno boste našli v naši ponudbi. Kupujte kakovostne samokolnice, vozičke, cevi ali bokse za gojenje rastlin udobno na spletu. Naredite že danes korak k svojemu sanjskemu vrtu!

Samokolnica je nenadomestljiv pripomoček za vsak vrt. Gre za koristno pomoč pri prenašanju pokošene trave, suhih vej, listov ali vreč z gnojilom. Pri izbiri samokolnice upoštevajte, kakšne količine materiala boste s samokolnico prevažali. Plastična ohišja so primerna za mehkejše materiale, kot sta listje ali pokošena trava, kovinska ohišja pa za trše materiale, npr. gramoz ali večje kamne. Gumijasta kolesa samokolnici zagotavljajo boljši prehod po neravni površini.

Za zalivanje manjšega vrta bo zadostovala cev znamke Waldbeck. Na pipo lahko priključite ventil ali razdelilnik, zaradi tega pa voda iz pipe lahko teče v dve ali več cevi. Lahko torej udobno zalivate različna mesta na vrtu. Poleg tega je cev peresno lahka in sestavljena iz odporne lateks-najlonske kombinacije.

Ali imate na vrtu lastno jezerce? V tem primeru je kakovostna tehnika za vrtno jezerce nekaj, česar ne bi smeli izpustiti. Najsi iščete novo črpalko ali sesalec za mulj, naši pomočniki so vam na voljo. Ali dajete prednost preprostejšim dekoracijam kot so kipi ali okrasni vodnjaki? Nobenega problema, pri nas lahko izbere prav vsak!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več