Brezžični zvočniki

brezžični zvočnik

Želite svoj domači glasbeni sistem nadgraditi z brezžičnim zvočnikom ali nanj priključiti pametni telefon ali predvajalnik MP3? Prebrskajte veliko izbiro, ki bo izpolnila vse zahteve. Toda kaj je pomembno pri zvočnikih in katere značilnosti razlikujejo različne modele? V tem članku boste našli koristne nasvete, ki vam bodo pomagali pri nakupu brezžičnih zvočnikov.

Brezžični zvočniki - kaj je pri njih tako posebnega?

Kot pove že ime, lahko brezžični modeli z Bluetooth ali WLAN delujejo brez kabla. To je za mnoge moteče, poleg tega pa zmanjšuje učinek. Zvočniki brez kablov so zelo prilagodljivi in bolj urejeni. Poleg tega je zvok zelo dober in bogat. Sodobna glasbena skrinjica Bluetooth je zelo priljubljena zaradi svoje mobilnosti. Postavite ga lahko, kjer koli želite, doma ali na poti, na primer na vrtu, v parku ali na plaži. Z njim lahko povežete vse naprave, ki podpirajo Bluetooth in imajo različne vhode, na primer zvonec ali hišni zvonec:

 • Pametni telefon

 • Predvajalnik MP3

 • Tablični računalnik

 • Prenosni računalnik

 • Namizni računalnik

 • Televizija

 • Stereo sistem

Če ima medijska naprava, kot je mobilni telefon, modul Bluetooth, je povezava z njo preprosta in ne potrebuje vira napajanja, saj ima običajno akumulatorsko baterijo. Teža je od 200 gramov do enega kilograma.

Katere so različne vrste brezžičnih zvočnikov in kakšne so njihove posebnosti?

Poleg kakovosti zvoka so ključne tudi funkcije: številni zvočniki Bluetooth imajo vhod AUX, ki je priročen za priključitev analognih predvajalnikov in omogoča žični prenos signala. Z modeli, ki imajo vgrajen mikrofon, lahko opravljate klice brez uporabe rok. Upravljanje klicev in nadzor predvajanja sta mogoča tudi v različnih napravah, na primer v zvočniku Bluetooth TRK-861. Glede na izbrani model imajo ti majhni prenosni zvočniki številne dodatne funkcije, kot so:

 • Funkcija radia

 • Ohišje, odporno na škropljenje, uporaba na prostem

 • Vgrajen mikrofon

 • Preklopno povečanje nizkih tonov

 • Nastavljiv visokoprepustni in nizkoprepustni filter

 • USB port s podporo za MP3, predvajanje glasbe s podatkovnih nosilcev, npr. USB ključek ali predvajalnik MP3

 • Svetlobni učinek LED, ki ga krmili glasba

Nakup brezžičnih zvočnikov - katerega izbrati?

Electronic.star je vaša specializirana spletna tržnica. Ponudba izdelkov je obsežna. Oglejte si izdelke in se navdušite nad njihovo raznolikostjo in funkcijami. Pri mobilni uporabi lahko pričakujete večurno delovanje baterije, kot na primer pri radiu Blaster DAB. Če zvočnik uporabljate predvsem na poti, je najbolje izbrati majhno in lahko napravo, po možnosti z ohišjem, odpornim na brizganje vode. Če ga želite uporabljati kot napravo za prostoročno telefoniranje, je uporaben mikrofon.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj so brezžični zvočniki?

Imate sodoben stereo sistem in iščete ustrezne zvočnike ali želite nanj prilagodljivo priključiti mobilni telefon ali drugo napravo? Potem morate kupiti sodobne zvočnike Bluetooth. Omogočajo brezžično povezavo. Ukaze in signale sprejemajo prek povezave Bluetooth. Vzpostavi se povezava med enotama.

Katere so prednosti brezžičnega zvočnika?

Brezžični zvočnik Bluetooth lahko povežete z različnimi napravami. Odlikujejo ga veliko udobje, prilagodljivost in mobilnost. Z zvočnikom lahko hitro in preprosto povežete naprave, ki podpirajo Bluetooth, ter poslušate glasbo kjer koli doma ali na poti.

Za koga so brezžični zvočniki primerni?

Ker zvočniki Bluetooth ne potrebujejo kablov, so še posebej primerni za mobilno uporabo. Številne prenosne škatle so tako majhne, da jih lahko nosite v vsaki torbi. Prenos poteka prek standarda Bluetooth, ki ga danes podpira skoraj vsak pametni telefon in številne druge mobilne naprave.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več