Blazine za klopi

Izberite
Razvrsti po
14 Rezultat za "Blazine za klopi"
Filter in razvrščanje
Blazine za klopi

Udobne in vizualno privlačne: prevleke za vrtne stole izboljšajo vsako sedežno pohištvo

Na vrtu, terasi ali balkonu: prevleka za vrtni stol bo poskrbela za udobje in komfortnost vašega zunanjega pohištva. Blazine so na voljo v različnih velikostih, obdelavah, materialih in vzorcih. Ne zagotavljajo samo odličnega udobja pri sedenju. Kakovostne blazine za vrtne stole so tudi vizualno privlačne. V naši spletni trgovini lahko kupite pravo prevleko za vrtne stole za skoraj vsak kos sedežne garniture.

Prevleke za vrtne stole za vsak namen

Stoli z visokim naslonom potrebujejo blazine z dolgim naslonom. Naravno udobni stoli se dobavljajo z eno blazino. Dimenzije vsake blazine se morajo čim bolj ujemati z zunanjim sedežnim pohištvom. Če je blazina prevelika, ne bo se dobro prilegala stolu. Premajhne blazine ne le da niso videti primerno, ampak jih morda niti ne bo mogoče pritrditi.

Nekatere blazine za stole so pritrjene z elastičnimi trakovi ali vrvicami. Drugi imajo na hrbtni strani vložek, ki se prilagaja hrbtišču stola. To različico je še posebej enostavno namestiti in odstraniti.

Debelina blazin in njihova dimenzijska stabilnost določata udobje sedenja. Visokokakovostne tkanine veljajo za trpežne in dolgotrajne. Blazine morajo biti trpežne, enostavne za vzdrževanje in odporne na UV žarke. Poliester izpolnjuje te zahteve. Posebej udobne blazine za stole z visokim naslonom imajo dodatno blazino za glavo, ki jo je mogoče odstraniti, ko je ne uporabljate.

Ponudbo dopolnjujejo blazine za vrtne klopi in pohištvo iz palet. Ne glede na to, ali gre za klasične ali moderne: zaradi velike izbire barv in vzorcev lahko blazine za fotelje, stole in klopi harmonično prilagodite vsakemu okolju.

Podloge, oblazinjenje in blazine za vrtne stole - dimenzije so ključne za pravilno izbiro

Pri izbiri morate biti najbolj pozorni na dimenzije sedalne podloge. Če se ne prilega, ne more opravljati svoje funkcije ali pa jo opravlja nezadostno. Poliester velja za izjemno močan in odporen na vlago. Bombaž diha in zagotavlja udobno sedenje v vročem poletnem vremenu. Vendar pa bombaž po odpornosti na vremenske vplive in trajnosti zaostaja za poliestrom.

Pred zlaganjem stolov drug na drugega je treba odstraniti debele blazine in blazine za stole. Če se odločite za tanjše različice, lahko stole tudi z nameščenimi blazinami nalagate drugega na drugega.

Če je sedežno pohištvo stalno postavljeno na prostem in se blazine odstranijo, če se pohištvo ne uporablja, mora biti odstranjevanje blazin enostavno. Če morate vsakič znova razvezati zamotane vrvice, je to nadležno in zamudno. Elastični trakovi ali blazinice za naslonjalo vam olajšajo delo.

Nakup blazin za vrtne stole - katere so prave?

Če želite, da blazine brez poškodb preživijo nevihto, priporočljiv material za prevleko je poliester. Poliester je tudi prva izbira za uporabo v zahtevnih pogojih. Če se poleti veliko znojite, bodo udobne bombažne ali mešane tkanine.

Debele blazine zagotavljajo več udobja pri sedenju. Tanjše različice pa lahko shranite na prostorsko varčnejši način. Odstranljive prevleke lahko perete v pralnem stroju v skladu z navodili za nego.

POGOSTA VPRAŠANJA

Katera tkanina je primerna za prevleke za vrtne stole?

Poliester je odporen na vremenske vplive, odbija vodo in umazanijo ter je obstojen na svetlobi. Madeže je mogoče zlahka odstraniti. Pomembno za alergike: cvetni prah ne more prodreti skozi material.

Ali je mogoče prevleke za vrtne stole prati v pralnem stroju?

Če so prevleke snemljive, jih lahko običajno brez težav operete v pralnem stroju. Vedno upoštevajte navodila proizvajalca za nego.

Ali je smiselno impregnirati prevleke za vrtne stole?

Če blazine vrtnih stolov obdelate z impregnacijskim razpršilom, ko so nove ali po pranju, boste preprečili, da bi se umazale.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več