Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna

Zvočniki

Izberite
  • Stran 1 / 7
  • Stran 1 / 7

Zvočniki

PA Anlagen & PA Sets bei E-Star

Noben dogodek ni enak. V trgovini Elektronic-Star boste našli PA sistem, ki bo ustrezal vašim željam in potrebam. V ponudbi imamo PA sete za vse tipe dogodkov.

PA sistemi in sestavi, ki jih ponuja E-Star, noben dogodek ni enak. V trgovini Elektronic-Star boste našli PA sistem, ki ustreza vašim potrebam. V naši ponudbi imamo PA sete za vse vrste dogodkov. Kaj je PA sistem? Kratica PA v PA sistemu pomeni javno ozvočenje. Zato se PA sistemi najpogosteje uporabljajo kot zvokovni sistem za javno ozvočenje velikih dogodkov. Med vsemi dragimi napravami za javno ozvočenje smo pri Elektronic-Staru za vas pripravili naprave, ki predstavljajo najboljšo izbiro med kakovostjo in ceno. Ambiciozni začetniki in napredni uporabniki bodo pri nas našli zvočne sisteme in PA sete, ki bodo izpolnili njihove želje in pričakovanja.

Zakaj PA Sistem od Elektronic-Stara? Ustrezen zvok ob pravem času iz pravega PA sistema. Ne gre za preprosto stvar. Z nekaj znanja in tehničnega razumevanja glasbenih sistemov, ampak tudi brez razširjenega know-how na področju zvočne tehnike, lahko s praktičnim PA sistemom organizirate uspešen dogodek. Da bi na koncu vse delovalo, smo k PA sistemu priložili vse potrebne komponente. Seveda lahko komponente kupite tudi ločeno ali pa si PA sistem sestavite iz posameznih elementov tako, da bi kar najboljše izpolnili svoje individualne potrebe.

Kaj so aktivni in pasivni zvočniki? Aktivni zvočniki imajo vgrajen ojačevalnik. So preprostejši za uporabo in nudijo možnost individualne nastavitve. Poleg tega skrajšajo povezavo PA sistema. Vseeno potrebujete ločen vir napajanja in če se pojavijo določene napake, morate zamenjati celotno napravo.

Pasivni zvočniki so opremljeni samo z zvočnikom, zato je treba ločeno kupiti ojačevalnik ali končno napravo. Samostojni vir napajanja se pri pasivnih zvočnikih ne zahteva, saj le-ti črpajo energijo iz ojačevalnika zvočnega sistema. Zvok se širi na večjo površino, zato je PA sistem bolj udoben in preprost za uporabo, tudi ko se uporablja v kombinaciji s PA ojačevalniki.

Na kaj je treba biti pozoren pri kupovanju PA? Ponujamo PA sisteme vseh velikosti, za katero pa se boste odločili je odvisno samo od vas in od velikosti načrtovanih dogodkov. Za manjše dogodke, do 50 ljudi, se odlično obneseta PA sistem in PA set iz kategorije sistemov za manjše in srednje dogodke. Če želite organizirati nekoliko večji dogodek, priporočamo uporabo PA sistema, ki je namenjen ozvočenju srednjih in srednje velikih dogodkov. Če pa imate v mislih zelo pomemben dogodek, potem preglejte naše izdelke iz naše ponudbe projektnih storitev za PA sisteme, ki se nenehno posodabljajo in spreminjajo. Tam boste našli PA sisteme, ki se lahko uporabljajo kjerkoli, prav tako pa boste našli kompletne PA sete, ki bodo poskrbeli, da vaši gostje z zabave ne bodo odšli ravnodušni.

Ekskluzivno lahko v trgovini Elektronic-Star najdete zvočne sisteme Blue Star Series, Rack Star Series in White Star Series. Naši najbolj prodajani PA sistemi Blue Series se odlikujejo z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo, na prvem mestu po privlačni obliki pa se nahajajo sistemi White Star Series. Z našo ponudbo zagotavljamo, da bodo izgledali dobro tako PA sistemi kot tudi vaše zabave. Če želite vaš PA sistem prenašati, vam priporočamo Rack Star Series in naše prenosne PA sisteme. Le-ti se uporabljajo kot odlični stereo sistemi za plesne šole ali dogodke v vašem klubu. V nadpovprečni kakovosti za izjemno nizko ceno lahko s PA sistemom organizirate dogodke po celem svetu.

Naše poslanstvo je, da PA sete in zvočne sisteme izdelamo skrbno in se neprestano trudimo ponuditi najboljše rešitve za vaš denar. Pri naročilu PA sistema boste skupaj z napravo prejeli tudi ustrezen komplet kablov, da boste lahko napravo začeli uporabljati takoj po njenem prejetju. Prav tako vsa glasbena elektronika vsebuje tudi ojačevalnike, ki poskrbijo za profesionalno kakovost zvoka. Nekateri izmed PA sistemov vsebujejo tudi pripadajoče mikrofone.

Kakšno glasbo bo predvajal PA sistem je odvisno od vašega lastnega izbora, vendar pa more biti tudi to premišljen korak. Na primer, če želite brati, medtem ko vam v ozadju igra klasična glasba, ne boste potrebovali izjemno zmogljivega subwooferja. Če pa gre za predvajanje elektronske glasbe, pa morajo biti zagotovljeni ustrezni basi in zadosten tlak. Ne glede na to, kakšne načrte imate s svojim PA sistemom, boste pri nas vedno našli za vas primerno napravo.