Smetiščni koši

Izberite
Razvrsti po
44 Rezultat za "Smetiščni koši"
Filter in razvrščanje
Smetiščni koši

Kupite koše za smeti poceni prek spleta

Iščete zabojnik za kuhinjske odpadke, da bi izboljšali okolju prijazno razvrščanje odpadkov? Izbira modelov je velika - slediti jim je zahtevno. Z veseljem vam bomo pomagali najti ustrezen primerek. V naši spletni trgovini je na voljo veliko modelov. V naslednjem pregledu boste našli vodnik za nakupovanje.

Bin 2-kratni, 3-kratni ali enojni model? - Pregled različic

Pri nakupu zabojnika za odpadke se najprej osredotočite na vrsto odpadkov. Ker: koš za smeti je na voljo s 3 predelki, 2 predelkoma ali enim predelkom. Poleg košare za pedala v krajinskem formatu s posamezno odstranljivimi košarami lahko izberete tudi praktično senzorsko košarico. Drugi sistemi za odpadke pa se lahko odprejo diagonalno naprej. V nekaterih različicah je tip vedra označen z barvnim pedalom. Drugi imajo barvni simbol ali pa so preproste oblike z bleščečimi kontrastnimi elementi. Na voljo so tudi modeli z ročajem na ohišju in modeli z različnimi zmogljivostmi.

Vsestranska uporaba - koši za smeti za kuhinjo, pisarno, dom in vrt

Naše posode – na voljo v 2-komorni, 3-komorni ali enostavni izvedbi – so opremljene z odličnim tesnilnim pokrovom ali sistemom zapiranja. To preprečuje uhajanje neprijetnih vonjav, vedro pa lahko postavite tudi zunaj kuhinje. Običajni modeli so dobro videti v pisarni. Odlaganje ostankov hrane v kompost ni priporočljivo zaradi morebitne okužbe s podganami. Zato je koš za smeti s trojnim sistemom idealen za zeleno idilo. Poleg tega imajo modeli, ki jih lahko naročite v naši trgovini, robustno ohišje, ki je zaščiteno pred korozijo. Odporne so na praske in dobro prenašajo težke razmere.

Vodnik za kupce po zabojnikih - kako pravilno in strokovno odstraniti odpadke

Ali bo visoka ali prečna, je odvisno predvsem od razpoložljivega prostora. Senzorski koš je v pisarni podjetja videti prestižno. Če imate raje tiho okolje, lahko izberete vedro s pokrovom, ki se tiho zapira. Tako se partner ali otrok v sosednji spalnici ne zbudi zaradi ločevanja odpadkov.

Zlasti plastična embalaža se pogosto kopiči v velikih količinah. Zato je vedro s prostornino do 72 litrov primerno za družino. Izberite srednjo velikost s prostornino od 45 do 54 litrov. Modeli z nedrsečimi stopalkami vam bodo preprečili, da bi vam na nečem zdrsnilo, tik preden to odvržete. Poleg tega lahko takšen primerek nadzorujete tudi s polnimi rokami. Naročite želeni izvod v naši spletni trgovini!

Pogosto zastavljena vprašanja o koših za odpadke

Kateri koš je enostavno uporabljati?

Pri odstranjevanju odpadkov imate pogosto polne roke dela. Poleg pladnja s pedali so na voljo tudi modeli s funkcijo potiskanja. Na primer, odprete in zaprete jih lahko s kolenom.

Kaj je bolj smiselno: košare z 2 ali 3 vrstami sortiranja?

Pri plastiki in bioloških polnilih običajno zadostujeta dva zabojnika. Če želite odložiti tudi preostale odpadke, je na voljo zabojnik Trio.

Kateri material je najprimernejši za kuhinjski koš za smeti?

Kuhinja je pogosto vlažno okolje. Materiali, zaščiteni pred korozijo, kot je nerjavno jeklo, so tu odlična rešitev za zabojnike za odpadke.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več