Utežni telovnik

Izberite
Razvrsti po
29 Rezultat za "Utežni telovnik"
Filter in razvrščanje
Utežni telovnik

Utežni telovniki - vsestranski trening za krepitev moči in vzdržljivost

Utežni telovniki lahko učinkovito podpirajo različne vrste vadbe. Z njimi je mogoče izboljšati telesno pripravljenost in glede na cilj usposabljanja zgraditi mišice ali kuriti maščobe ter na splošno spodbujati koordinacijo. Različne velikosti in teže omogočajo individualno uporabo utežnega telovnika. V naši ponudbi so telovniki z različnimi oblikami in z različnimi težami.

Vključite utežne telovnike v vašo vadbo

Utežni jopič je primeren na primer kot dodatno vadbeno orodje za vzdržljivostno vadbo, kot je tek ali pohodništvo. Dodatna telesna teža pomaga pri aktivnem kurjenju maščob in krepitvi mišic. Utežni telovnik zato lahko uporabljate ne le pri teku, temveč tudi pri običajnem vsakodnevnem gibanju. Prav tako ga lahko nosite, na primer med nakupovanjem ali kolesarjenjem. Hkrati je koristen pripomoček pri vadbi za moč. Tisti, ki radi trenirajo z lastno težo, lahko izvajanje posameznih vaj preprosto nadomestijo z utežnim telovnikom.

Na primer, sklece ali počepi postanejo večji izziv. Utežni telovnik se lahko uporablja tudi za crossfit, kombinacijo treninga vzdržljivosti in moči. Tudi tistim, ki že imajo določene priljubljene vaje, bodo utežni telovniki dali dodatno spodbudo pri vadbi. Ne glede na vrsto vadbe je pri uporabi utežnih telovnikov zaradi dodatne teže še pomembnejša pravilna drža in natančna izvedba vaj. Zato je lahko koristno začeti z manjšo težo, da najprej pridobite sigurnost.

Uporaba utežnega telovnika - kakšno težo naj uporabim?

Pri nošenju utežnih telovnikov je seveda vedno odvisno od telesne pripravljenosti posameznika in cilja treninga. Izkušeni športniki z bogatimi izkušnjami na področju vadbe za moč lahko uporabljajo na primer 30-kilogramski telovnik. Po drugi strani pa, če utežne telovnike uporabljate prvič ali imate težave z oceno ustrezne teže, izberite lažje ali nastavljive utežne telovnike. Blagovna znamka Electronic Star na primer ponuja modele z osnovno težo in odstranljivimi utežmi. Ti so idealni za preizkušanje različnih uteži ter spreminjanje obremenitve in intenzivnosti vadbe po potrebi.

Poleg teže je ključnega pomena še en dejavnik - udobje. Utežni telovniki se morajo dobro prilegati. Če pa je prileganje precej neudobno ali celo omejuje svobodo gibanja, model ni primeren za osebno uporabo. Če niste prepričani, je najbolje začeti z manjšo težo, na primer z utežnim telovnikom do 10 kg, in jo nato po potrebi povečati. Kasneje lahko uporabite tudi 20- ali 30-kilogramski telovnik.

Kupite utežne telovnike znamke Electronic Star in individualno optimizirajte svoj trening

Electronic Star ponuja celovito paleto sodobnih, udobnih in funkcionalnih utežnih telovnikov. Na voljo so različni modeli ali oblike, velikosti, različice in enote teže. Za vsakodnevno uporabo, trening moči ali vzdržljivosti ali pa kombinacijo obojega - utežni telovniki Electronic Star so vsestransko uporabni. Široka ponudba:

  • utežni telovnik s težo 5 kg
  • utežni telovnik s težo 10 kg
  • utežni telovnik s težo 20 kg
  • utežni telovnik s težo 30 kg

Ponudba omogoča individualno prilagajanje ravni treninga in ciljem treninga. Ne glede na to, kateri model izberete, so vedno zagotovljeni varno plačilo, brezplačna dostava in možnost vračila izdelka v 60 dneh.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več