Utežna vrača

Utežna vadbena vreča Powerbag

Zahteve glede fitnes opreme so visoke. Idealno je, če omogočajo številne vaje tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Prav tako bi morala biti oprema cenovno dostopna. Vse to velja za vadbeno vrečo Powerbag. Tako je mogoče vadbo zasnovati funkcionalno. Izboljšajo se tudi koordinacijske sposobnosti. Sipek polnilni material in nenehno spreminjanje težišč prinašata določene prednosti.

Vadba za moč z vrečo Powerbag - učinkovita vadba za moč in vzdržljivost

Powerbag prinaša veliko raznolikosti v vadbo ter pomaga povečati moč in vzdržljivost. Tako lahko trenirate kjerkoli in kadarkoli želite. Ročaji, odporni na raztrganje, s penasto prevleko omogočajo različne vaje, na primer:

  • potege
  • zamahe
  • izpadni korak

Z njo lahko okrepite kondicijske vaje, kot so počepi ali sklece. Skoraj ni vaje, pri kateri ne bi bilo mogoče uporabiti vreče Powerbag. Iz preproste vreče postane vsestransko orodje za vadbo celotnega telesa.

Utežna vreča Powerbag 10 kg

Vreča Powerbag 10 kg, kot kaže teža, je napolnjena z 10-kilogramsko mešanico: sestavljena je iz peska in niti. Penasto oblazinjenje ohranja obliko in blaži udarce.

Utežna vreča Powerbag 20 kg

Tudi vreča Powerbag 20 kg je izdelana iz peska in niti, vendar mešanica tehta 20 kg. Tako lahko težo prilagodite svojim zahtevam za trening in stopnji telesne pripravljenosti. Vrečo Powerbag lahko napolnite tudi z vodo. Zaradi številnih možnih različic jih je mogoče vključiti v vsak vadbeni načrt, ne glede na to, ali ste začetnik ali fitnes profesionalec. Vreča Powerbag s težo 10 kg je primerna za začetnike, vreča Powerbag s težo 20 kg pa za profesionalce. Zaradi različnih težnostnih razredov lahko vsakdo najde pravo stopnjo obremenitve.

Prednosti vadbe z vrečo Powerbag

Medtem ko so klasične uteži, kot so ročke ali dolge palice, toge, Powerbag prepriča s svojo prožnostjo zaradi sipkega polnila. Ko se polnilo premika, je telo nenehno prisiljeno vzdrževati ravnotežje in kompenzirati gibanje peska. S tem se trenirajo tudi mišice. Vadba z vrečami Powerbag je zelo dinamična. Zlasti mišice trupa je mogoče okrepiti bolje kot z običajnimi utežmi. Nenazadnje so vse mišice raztegnjene. Redna vadba koristi tudi prstom in podlaktem. Za razliko od vaj z ročkami omogočajo ročaji in zanke izjemno učinkovite in ustvarjalne gibe. Učinkovito se spodbuja tudi kurjenje maščob. Nevarnost poškodb je zaradi prožnih polnilnih materialov razmeroma manjša.

Kupiti vadbeno vrečo Powerbag

Vreča Powerbag omogoča raznoliko, učinkovito vadbo za povečanje moči in vzdržljivosti tako doma kot na vrtu ali v parku. Uporablja se lahko za različne vaje, kot so zamahe, guganje, potiskanje in dviganje. Ročaji, s katerimi so vreče opremljene, zagotavljajo popoln oprijem in vam omogočajo raznolikost treninga. Vreča, napolnjena s peskom, je na voljo v različnih težnostnih razredih. Na ta način lahko po potrebi prilagodite svoj trening. Druge vreče Powerbag so napolnjene s tekočino, na primer z vodo, kar omogoča nastavitev različnih obremenitev. Z vsestranskimi gibi je mogoče trenirati ravnotežje telesa, mišice in zlasti stabilnost trupa.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več