Brezžični headset

Izberite
Razvrsti po
9 Rezultat za "Brezžični headset"
Filter in razvrščanje
Brezžični headset

Brezžični mikrofonski seti naših blagovnih znamk Malone in Auna vam omogočajo samozavesten nastop brez omejitev, kot tudi interaktivno sodelovanje z občinstvom. Headseti so opremljeni z varčno tehnologijo, ki zagotavlja večurno uporabo brez neprijetnih prekinitev. Izberite si svojega favorita iz široke ponudbe trgovine electronic-star še danes.  

Tudi pomisleki glede povezave headseta z drugimi napravami so odveč. Jack in XLR-izhodi omogočajo preprost priklop različnih avdio naprav. Vsekakor boste najbolj veseli dosega do kar nekaj deset metrov, medtem ko se boste gibali po prostoru oz. odru. Poleg tega naši mikrofoni delujejo na različnih frekvencah, zato vam predstavitve z dvema govorcema ali predaja besede govornika poslušalcem več ne bo predstavljalo težave.

V ponudbi naše spletne trgovine boste našli tudi mikrofonske sete, ki jih ponujamo skupaj z oblazinjenimi prenosnimi kovčki. Tako boste svojo opremo prenesli iz točke A na točko B povsem varno. Če iščete zmogljiv set zvočnikov, vam lahko ponudimo tudi naprave s kakovostnim ohišjem in možnostjo hitre namestitve. Le-te vam bodo prišle prav, ko boste naprave želeli prenesti iz enega dogodka na drugega. 

Če želite izpeljati dogodke, kot so šolanja ali seminarji, na najvišji ravni, se na naše naprave za ozvočenje in osvetlitev lahko vedno 100 % zanesete. Uravnotežene zvočne lastnosti naših aktivnih ali pasivnih zvočnikov so primerne za dogodke različnega tipa. Prepričajte se na lastna ušesa, da zvočne naprave iz ponudbe electronic-star prinašajo v vaše življenje prvorazredni zvok!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več