Stranske zavese

Izberite
Razvrsti po
41 Rezultat za "Stranske zavese"
Filter in razvrščanje
Stranske zavese

Stranske tende

Na balkonu, vrtu ali terasi se lahko s stransko tendo zaščitite pred pogledi sosedov in mimoidočih ter pred vetrom in UV-žarki ter se počutite povsem udobno. To so tende s široko tkanino in mehanizmom za zlaganje. Imenujejo se tudi stranske žaluzije. Preberite si, kako praktične so, katere izvedbe so na voljo ter kako enostavno in priročno je njihovo upravljanje.

Stranska tenda - prednosti in funkcionalnost

Zasebnost, pa tudi zaščita pred vetrom in soncem so bistvenega pomena. Je idealna rešitev za različne vremenske razmere in služi za zaščito zasebnosti. Zunanji prostor dopolnjuje tudi sodobna stranska tenda, ki jo je mogoče podaljšati. Tkanina tende je skrita v kaseti, ki je odporna na vremenske vplive. Raztegljiva tkanina v kratkem času zagotavlja trojno zaščito. Zaradi ležaja na vzmetni gredi je tkanina tende vedno napeta in izginja zaradi mehanskega samo-navijanja. Za to vam ni treba uporabiti ročice. Ko tende ne uporabljate, jo brez težav namestite nazaj v kaseto in zaščitite pred vremenskimi vplivi.

Zložljive stranske tende - različne vrste/tipi

Tende so na voljo glede na vaše potrebe. Prilagodite jih lahko svojemu domu. Stransko tendo raztegnete do želene dolžine, nasprotno stran pa obesite v nosilec. Raztegljiva dolžina je na primer tri metre. Z dvostranskim nadstreškom Bari Doppio znaša že šest metrov. Prednost je v tem, da lahko dvojno tkanino namestite ne le naravnost, temveč po potrebi tudi pod poljubnim kotom čez vogal in tako zaščitite sedežno garnituro z dveh strani. Tudi višine so različne, na primer 160, 180 ali 200 centimetrov.

Pregled glavnih značilnosti tende za stransko steno

  • Robustna markiza kot zaščita zasebnosti pred soncem in vetrom
  • Več zasebnosti
  • Samo-napenjanje tende zaradi ležaja na vzmetni gredi
  • Visokokakovostna aluminijasta kaseta ščiti tkanino, ko je ne uporabljate
  • Vključno s pritrdilnim materialom

Namestitev je bila zelo enostavna. Vključeno je vse, kar potrebujete, kot so glavno ohišje, končni nosilci in pritrdilni material. S stebričkom Bari je mogoče markizo prilagodljivo namestiti in montaža na steno ni potrebna. To vam omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti pri postavitvi tende.

Nakup stranske tende - katero izbrati?

Izberite pravo dolžino tende, ki jo lahko dobite v spletni trgovini, izdelano iz kakovostnih materialov, odporno na vremenske vplive in s kakovostno izdelavo. Trije metri že zagotavljajo idealno zaščito. Sicer pa lahko izberete tudi dvostransko tendo, ki jo lahko namestite tudi nad vogalom, da je uporaba bolj prilagodljiva. Zahvaljujoč samodejnemu mehanizmu za zvijanje jo lahko hitro in preprosto zvijete z gibom zapestja, ko je ne uporabljate, pa jo lahko z vzmetnim mehanizmom spet spustite. Ko je tenda zložena, je neopazna. V primerjavi z običajnimi zasloni za zaščito zasebnosti je velika prednost možnost, da jo lahko poljubno zložite in raztegnete.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Zakaj kupiti stransko tendo?

Stranska tenda služi kot zaščita pred soncem, bleščanjem, vetrom in varuje zasebnost. Sestavljena je iz močne tkanine, ki je nameščena v trpežnem tulcu, ki se ob izvleku široko raztegne in pritrdi v držalo. Zaslon za zasebnost je raztegljiv. Ko je tenda zložena, je neopazna. Izbira pravega modela je odvisna od razmer na vašem vrtu ali balkonu.

Kako deluje tenda kot stranska stena?

Stranska žaluzija je izvlečna. Tkanina je v vložku z vzmetno gredjo. Tenda se raztegne na stran in pritrdi na nasprotni nosilec. Tkanino drži v napetosti gred z vzmetjo. Ko tende ne potrebujete, jo preprosto zložite.

Katere so prednosti stranske tende?

Zaslon za zasebnost je raztegljiv ter ščiti pred sončnimi žarki in rahlimi sunki vetra. Izbirate lahko med enojno ali dvojno tendo in jo namestite tudi čez vogal. Vključeni so tudi pritrdilni material in končni nosilci.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več