Kopalniški radiatorji

Izberite
Razvrsti po
33 Rezultat za "Kopalniški radiatorji"
Filter in razvrščanje

Kopalniški radiatorji

Ugoden nakup kopalniških radiatorjev na spletu

Ogrevanje kopalnice je za številne ljudi poleg kadi, prhe in umivalnika eden najpomembnejših delov opreme. Radiatorji v kopalnici ali tuš kabini zagotavljajo prijetno toploto. Vendar se danes sodobni kopalniški grelniki ne uporabljajo le za ogrevanje prostorov. Kot radiatorji za brisače zagotavljajo, da je brisača med sušenjem topla in se nato hitreje posuši. Če želite kupiti kopalniški radiator, morate upoštevati naslednje stvari.

Kopalniški radiatorji so na voljo v različnih velikostih in izvedbah

V številnih stanovanjih in hišah so kopalnice in tuši prostori z malo prostora. Zato so še posebej priljubljeni ploščati stenski radiatorji, ki ne štrlijo preveč v prostor. Ti radiatorji varčujejo s prostorom in na splošno optimalno izkoristijo razpoložljivo površino. Ker so sodobni ploščni ali cevni radiatorji na voljo v različnih velikostih, so primerni tudi za posebej majhne prostore.

Sodobni radiatorji imajo brezčasno obliko in so na voljo v različnih barvah, zato jih je mogoče odlično vključiti v okolico. Radiator je eleganten element pohištva in daje kakovostni kopalnici poseben videz.

Uporaba stenskega radiatorja v kopalnici ali tuš kabini

Glavna vloga današnjih zelo ravnih kopalniških radiatorjev je ogrevanje kopalnice ali prhe. Za ogrevanje tople vode so radiatorji lahko priključeni na radiatorje za toplo vodo ali na omrežje za toplo vodo ali daljinsko ogrevanje. Odvisno od modela in opreme so na voljo sredinski in stranski priključki s priključki 1/2"" za montažo na cev. To vam omogoča tudi prilagodljivost pri naknadni namestitvi kopalniškega radiatorja. Radiator v kopalnici ali tušu lahko uporabite tudi za predgrevanje ali sušenje brisač. Praktična razporeditev cevi omogoča enostavno obešanje brisač pred tuširanjem, da se segrejejo, ali po njem, da se posušijo.

Nakup kopalniških radiatorjev - te točke so še posebej pomembne

Preden izberete radiator iz naše ponudbe, morate vedeti, ali želite za kopalnico sodoben panelni ali cevni radiator. Številni modeli so brezčasni, elegantni in se prilegajo različnim stilom pohištva. Pomembno vlogo ima tudi velikost kopalniškega radiatorja, ki ga je treba prilagoditi velikosti kopalnice ali prhe. Na voljo so kopalniški radiatorji različnih velikosti. Če nimate dovolj prostora za stojalo za brisače ali želite brisače predhodno ogreti, je idealen nakup radiatorja za brisače.

Pogosta vprašanja o kopalniških radiatorjih

Ali so lahko kopalniški radiatorji za kopalnice in prhe tudi električno gnani?

Naše kopalniške radiatorje in radiatorje za brisače lahko priključite na radiatorje za toplo vodo ali na omrežje za toplo vodo ali daljinsko ogrevanje.

Kako so povezani radiatorji v kopalnici?

Ploščati ali cevasti radiatorji imajo sredinske in stranske priključke. Vrsta priključka je odvisna od tega, ali sta dovod in odvod vgrajena v steno ali v tla.

Kje je nameščen vtič za prezračevanje grelnika v kopalnici?

Ventilatorski čep mora biti nameščen diagonalno od grelnika. Če je priključek za toplo vodo spodaj desno, morate namestiti izpustni čep za kopalniški radiator zgoraj levo.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več