Biljard, igralne mize

Kupite mizo za biljard pri podjetju Elektronic Star in optimalno preživite svoj prosti čas

Fina klobučevina, polirane krogle in elegantne palice: biljard je igra, ki že stoletja navdušuje ljudi vseh starosti in se profesionalno igra v neštetih klubih in ligah. Če želite vaditi v miru ali redno igrati s prijatelji, lahko kupite svojo mizo za biljard. Biljardne mize niso na voljo le v klasičnih dolžinah 7 in 8 čevljev. Tudi zložljive različice, mize 4 v 1 in majhne velikosti miz ponujajo optimalno zabavo pri igranju - tudi če doma nimate prostora za ločeno biljardno sobo.

Katere vrste biljarda poznamo?

Obstaja vsaj sedem različnih različic igre biljard, za katere obstajajo različni sklopi pravil in individualni dogovori. Najpogosteje igrana različica je biljard. Tudi biljard snooker in karambol veljata za priljubljeni obliki. Vendar se za zadnji dve vrsti iger uporablja drugačna miza, na primer miza za snooker je tradicionalno večja, košarice pa manjše. Miza za karambol nima košev, igra se samo s tremi kroglami in palico.

Nakup mize za biljard pri podjetju Riley: kakovostna in vsestranska

Tisti, ki igrajo biljard predvsem kot hobi, lahko igrajo biljard in snooker na isti mizi in ne potrebujejo dveh ločenih miz. Z mizo FS-6 proizvajalec Riley ponuja kompaktno in zložljivo mizo za biljard za obe različici igre. Miza je dolga 6 čevljev (približno 183 cm) in se zloži na ravno površino, ko je ne uporabljate, da prihranite prostor. Za popestritev sobe za hobije sta vključeni tudi pikado in povezljiva miza za namizni tenis.

Miza za biljard podjetja Riley FSPW-6 je prav tako zložljiva, vendar še vedno zelo kakovostna. V nekaj preprostih korakih se spremeni v stabilno mizo za biljard in snooker. Miza za biljard ISD1055 dolžine 6 čevljev, prav tako podjetja Riley, ni zložljiva, vendar jo je mogoče spremeniti v pisalno ali jedilno mizo. Velika prednost te različice: miza za biljard združuje stabilnost tradicionalnega modela s prilagodljivostjo zložljive mize.

Riley uporablja koncept večnamenskosti tudi pri mizi za biljard 4 v 1. Enajst iger je mogoče igrati na štirih različnih površinah. Te igre vključujejo namizni nogomet, namizni tenis, kegljanje in, zahvaljujoč električnemu ventilatorju, akcijsko igro air hockey.

Stabilen in velik: čisto pravi biljard na mizi za biljard z dolžino 7 ali 8 čevljev

Če redno igrate biljard in imate veliko prostora, vam priporočamo veliko samostoječo mizo za biljard. Proizvajalec oneConcept na primer ponuja model Brighton z rdečim platnom. Notranji povratni krog omogoča enostavno odstranitev, češnjev furnir pa daje mizi eleganten in kakovosten videz. Model je na voljo tudi z zelenim platnom in temnim orehovim furnirjem. Pri modelu Leeds je proizvajalec pripravil še večjo mizo. Miza za 8 čevljev meri približno 132 × 244 cm.

Zložljiva ali ne? Velika ali majhna miza za biljard? Kateri model je pravi?

Katera miza za biljard je najprimernejša za določen namen, je odvisno predvsem od dveh dejavnikov: ambicij igralcev in razpoložljivega prostora. Za otroke in priložnostne igre je priporočljiva 6-metrska zložljiva miza. Prednost zložljivih različic je, da jih je mogoče shraniti tako, da ne zavzemajo veliko prostora. Če pa redno igrate biljard in želite nenehno razvijati svoje znanje, morate izbrati trdno mizo. Po nakupu zagotavlja ravno in stabilno igralno površino ter - zaradi lastne teže - visoko stabilnost. Druga možnost je fiksna miza, ki se lahko uporablja kot jedilna miza ali pisalna miza. Vendar bodite previdni. Če pijača pade na mizo, lahko poškoduje platno in v najslabšem primeru les mize za biljard.

Vse mize za biljard, ki so na voljo v spletni trgovini Elektronic Star, so idealne za hobi sobe in kleti - ne glede na to, ali bo miza za biljard zapolnila popoldneve otrok, služila kot tekmovalni prostor za goste na zabavi ali podpirala usposabljanje novih igralcev biljarda. Za igralce, ki želijo urediti svojo prvo sobo za biljard, so najprimernejši veliki modeli podjetij Riley in oneConcept. Ponujene mize za biljard so vnaprej sestavljene in jih je enostavno sestaviti. Palice, krogle in druga oprema so običajno vključeni v dobavo. Nič ne ovira prve igre takoj po izgradnji!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več