Radio s CD predvajalnikom

Izberite
Razvrsti po
28 Rezultat za "Radio s CD predvajalnikom"
Filter in razvrščanje
Radio s CD predvajalnikom

Radijski sprejemniki s predvajalnikom CD

Radijski predvajalniki s CD-jem so še vedno zelo priljubljeni. Številne stranke imajo doma na stotine zgoščenk, ki jih želijo obdržati kljub veliki ponudbi pretočnega predvajanja. Zato je radio s CD-predvajalnikom še vedno v proizvodnji. Na voljo imamo radijske sprejemnike s CD-ploščki v velikem izboru in za vsak okus.

Prednosti radia s predvajalnikom CD

Fizični zvočni medij, kot je zgoščenka, se preprosto razlikuje od pretakanja glasbe MP3. Številne stranke cenijo velik format WAV zaradi bogastva zvoka in mu dajejo prednost pred stisnjenimi digitalnimi zvočnimi tokovi. Radijski sprejemniki s predvajalnikom CD v naši ponudbi izpolnjujejo to zahtevo in zagotavljajo odlično kakovost zvoka. Tako je koncert klasične glasbe enako prijeten kot rockovski album.

Doživite več z internetnim radiem s predvajalnikom CD

Tudi ljubiteljem klasičnih posnetkov ni treba brez sodobne tehnologije, ko gre za radio. Prizemni radijski signal je v večini regij tako ali tako izklopljen. Zato radijski del naših radijskih zgoščenk pridobiva vsebino iz interneta. V digitalni kakovosti brez šumov lahko spremljate novice, oddaje ali koncerte v živo. Z radijskim sprejemnikom DAB s CD-jem je dni piskanja in sikanja končno konec. Če želite znova vstaviti svojo ploščo, je radijski del s CD-predvajalnikom pripravljen. Radio s CD-predvajalnikom tako ponuja najboljše iz obeh svetov.

Kateri radio s CD-predvajalnikom kupiti?

Na voljo je velika izbira radijskih sprejemnikov s CD-jem. Zastopane so vse od majhnih in praktičnih naprav na nočni omarici do velikih brizgalnikov. Pri dragih napravah priporočamo, da ste pozorni tudi na Bluetooth in vrata USB. Tako so vse možnosti in kanali odprti. Na te enote lahko priključite tudi predvajalnik vinilnih plošč s priključkom USB. Radijski sprejemniki CD so primerni za kuhinjo, balkon ali spalnico. Te priročne naprave so tudi lahke in prenosne, zato jih lahko kot vsakdanje spremljevalce vzamete s seboj kamor koli. Vsi radijski sprejemniki s CD-predvajalnikom imajo vgrajen predal, v katerega lahko shranite napajalni kabel. Da bi bila poraba baterije med mobilno uporabo omejena, priporočamo uporabo baterij za ponovno polnjenje. Radio DAB s CD-jem ali internetni radio s CD-jem ima vgrajeno baterijo, ki se polni prek priključka USB.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ali še vedno potrebujete radio s CD-predvajalnikom?

Čas zgoščenke še zdaleč ni končan. Srebrne plošče so še vedno najboljši fizični nosilci zvoka z najboljšo kakovostjo zvoka. Poleg tega je veliko strank v zadnjih desetletjih doma ustvarilo lepo zbirko. Da bi ga lahko uporabljali ves čas, je pripravljen predvajalnik CD z radiem.

Koliko energije potrebuje radio CD?

Če pogosto vzamete radio s CD-predvajalnikom, uporabite baterije za ponovno polnjenje. Poraba baterij je nesmiselna z ekološkega in gospodarskega vidika. Če pa radio dlje časa uporabljate s kablom, je treba baterije ponovno odstraniti. S tem se izognete poškodbam.

Kaj je to internetni radio?

Večina starih prizemnih radijskih postaj je bila ali bo kmalu ukinjena. Nadomestil ga je digitalni radijski signal prek interneta. Rezultat je velika izbira kanalov s sprejemom brez šumov.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več