Električni lonci

Izberite
Razvrsti po
31 Rezultat za "Električni lonci"
Filter in razvrščanje
Električni lonci

Naprave za vlaganje in kotli za kuhano vino

Če radi vlagate sadje in zelenjavo, lahko kupite posodo za konzerviranje in si zagotovite zaloge najrazličnejših živil za več mesecev ali celo let. V primerjavi z običajnim loncem boste prihranili veliko časa in truda. Tukaj preberite, kaj točno so avtomatski konzervatorji ali kotli za kuhano vino, kako se imenujejo, kako delujejo in kakšne so njihove posebnosti.

Avtomatska naprava za vlaganje in kotli za kuhano vino - dobro je vedeti

Če imate na vrtu več sadja in zelenjave, kot jih lahko sveže porabite, jih lahko shranite s pomočjo naprave za vlaganje. Z njim lahko na primer pripravljate in vložite različna živila:

 • marmelada
 • Paradižnikov kečap
 • Chutney
 • Klobase in mesne jedi

Mnogi ga poznajo iz babičine kuhinje. Vendar se zdaj vračajo naprave, ki so na trgu že desetletja, in to z odličnimi funkcijami. Nič čudnega, saj lahko z njim uživate v lastnem pridelku tudi pozimi.

Pripravite lahko tudi začinjeno vino, tradicionalno znano kot kuhano vino z božično-novoletnih trgov, in druge tople napitke, kot je čaj. V ta namen so enote opremljene s pipo in vgrajeno funkcijo vzdrževanja temperature.

Kako delujejo avtomatski konzervatorji in kakšne so njihove funkcije?

Avtomatska naprava za vlaganje odvzame veliko dela pri konzerviranju. Napolnjene kozarce z marmelado postavite v posodo, jih zložite enega na drugega, lonec napolnite z vodo ter izberite želeno temperaturo in čas. Avtomatski konzervator jih nato skuha namesto vas. To je mogoče brez kemičnih konzervansov. Nastali podtlak močno pritisne pokrov in vsebina se sterilno izsesa. Enota deluje samodejno. Vzdržuje izbrano temperaturo in se ob koncu kuhanja izklopi. Ker je štedilnik električno krmiljen, deluje neodvisno od kuhalne plošče. V podstavek je vgrajena grelna spirala za ogrevanje vode. Različne funkcije zagotavljajo visoko udobje, na primer:

 • mreža za konzerviranje
 • Pokrov s sistemom za zaklepanje
 • Zaščita pred pregrevanjem
 • Lonec za konzerviranje s termometrom
 • Nadzor temperature
 • Različni nastavljivi časi
 • Časovnik
 • Vgrajen digitalni zaslon
 • Ročaji hladni na dotik

Nakup strojev za konzerviranje in kotlov za kuhano vino - različne vrste

V spletni trgovini boste našli različno opremo za vlaganje. Izberite izdelek z želeno zmogljivostjo, na primer:

 • Majhna naprava za vlaganje Biggie: 16 litrov
 • Aparat Abbey 25 Automat: 25 litrov
 • KonfiStar 40 Digital Automat: 40 litrov
 • Aparat Abbey 60 Automat: 60 litrov

Na primer, pri prostornini 30 litrov je mogoče uporabiti do 14 enolitrskih posod na operacijo. za 16-litrsko posodo za kuhanje je primernih do sedem litrskih posod za kuhanje. Naprave iz nerjavečega jekla imajo zelo dobro toplotno prevodnost, so vizualno zelo kakovostne, robustne in vzdržljive.

Nakup stroja za konzerviranje - kateri naj bo?

Izberite želeno zmogljivost in najljubše funkcije. Aparate 2 v 1 lahko uporabljate kot konzervator ali, zahvaljujoč pipi, kot točilce in točilce toplih napitkov, na primer za čaj, kuhano vino ali punč. V nekaterih primerih je mogoče enote krmiliti digitalno. Prednost je, da je lonec za kuhanje opremljen s termometrom. Na splošno lahko izbirate med več funkcijami.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj je avtomatska naprava za vlaganje?

Ta kuhinjski pripomoček je lonec različnih velikosti, ki se priključi v vtičnico in je tako neodvisen od štedilnika. Grelna spirala, termostat in rešetka so vgrajeni v podstavek. V loncu lahko vlagate različna živila, kot so sadje, zelenjava ali meso, ki se tako ohranijo dlje časa.

Katere so prednosti lonca za vlaganje?

Lonec olajša kuhanje. Ima veliko zmogljivost. Kozarce zložite na kup. Vzdržuje pravilno temperaturo in nadzoruje čas kuhanja v aparatih s časovnikom. Med postopkom vrenja se uničijo vsi mikroorganizmi, vsebina kozarcev pa se sterilno ohrani. Zaradi omrežnega vtiča lahko lonec vzamete s seboj kamor koli. Vroče plošče ne potrebujete. Naprave so opremljene z različnimi funkcijami, kot so zaščita pred pregrevanjem, nadzor temperature in toplotno izolirani ročaji.

Kakšna je razlika med napravo za vlaganje in kotličkom za kuhano vino?

Aparati za vlaganje običajno nimajo odtočnega nastavka za tekočine, kot sta čaj ali kuhano vino. Kotel za kuhano vino ima tudi funkcijo kuhanja. Tako imate dve napravi v eni.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več