Električni lonci

Izberite
Razvrsti po
17 Rezultat za "Električni lonci"
Filter in razvrščanje

Električni lonci

Ali iščete nov kakovosten električni lonec, ki bo odlično ustrezal vašim zahtevam in vam bo prihranil čas in energijo? Naši električni lonci Klarstein so odlični pomočnik v gospodinjstvu. Izberite stilski parni kuhalnik ali lonce za vkuhavanje.

Aparat za vkuhavanje je odličen pripomoček za vsako kuhinjo, v kateri si z veseljem privoščijo domače marmelade, ekstrakte in podobno. Časovnik omogoča natančnejše nastavljanje časa za pripravo hrane. Lonec za vkuhavanje lahko uporabite tudi kot točilni avtomat za kuhano vino ali dozirnik kave oziroma čaja.

Če želite na svoje obiskovalce narediti vtis s stilskim cateringom, gotovo vam pridejo prav naši izvirni in izredno kakovostni aparati kot so točilne naprave ali kavni aparati. Za njihovo edinstveno obliko skrbi naša znamka Klarstein, ki prinaša kakovostne aparate neponovljive izvedbe.

V naši ponudbi boste našli tudi priročne kuhalnike za riž. Naši nerjaveči električni lonci so profesionalni pomočniki za pripravo okusnega riža. Tudi naši kuhalniki za riž vključujejo v sebi učinkovitost in prekrasen dizajn. Ko je riž kuhan, naprava se samodejno preklopi v modus za ohranjanje njene stalne temperature. Olajšajte si kuhanje z našim večnamenskim električnim loncem.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več