Vrtne gugalnice

Izberite
Razvrsti po
43 Rezultat za "Vrtne gugalnice"
Filter in razvrščanje
Vrtne gugalnice

Hollywoodska gugalnica - uživajte v prostem času kot zvezde

Počutite se dobro, sanjarite, sami, v paru ali s prijatelji: Hollywoodska gugalnica zagotavlja izjemno doživetje pri sproščenem preživljanju prostega časa. Le malo kosov vrtnega pohištva združuje nostalgijo in sodoben dizajn ter udobje in sprostitev tako popolno kot ta gugalnica. Raznolikost modelov je neprecenljiva. Izberite, kar vam najbolj ustreza.

Od preprostega do razkošnega - vrtna gugalnica

Izbira modela je odvisna od vaših osebnih preferenc. Preprosto gugalnico s cevastim okvirjem in prevleko iz tkanine lahko nabavite tudi z majhnim proračunom. Če imate pri guganju radi svoj ritem, izberite dvosedežno gugalnico Hollywood. Debele blazine in dodatne blazine so sestavni del luksuzne različice. V mnogih primerih so okvirji te hollywoodske gugalnice izdelani iz lesa, ki je dobro impregniran. V višjem cenovnem razredu je na voljo celo velik okvir s strešico in stransko zaščitno mrežo. Zagrnite zavese in znašli se boste v svojem kraljestvu. Tam vas ne bo nič motilo.

Več kot klop za guganje - hollywoodska gugalnica

Tudi v enostavni različici boste našli značilen element: strešico za zaščito pred soncem. Vendar pa ne ščiti le pred vremenskimi vplivi od zgoraj, temveč ustvarja tudi prijetno vzdušje. Če želite uživati na prostem tudi leže, gugalnica Hollywood s funkcijo nastavljanja položaja je tista prava gugalnica za vas. Preprosto spustite naslonjalo in že imate zibajočo ležišče. Pri drugih modelih lahko naslonjalo nastavite v več položajev, ki vam ustrezajo. Vse naše gugalnice so primerne za lastno sestavljanje. V hladni sezoni jih lahko preprosto zložite in pospravite.

Nakup hollywoodske gugalnice - vaša odločitev

Ponujamo vam pravi model v različnih cenovnih skupinah. Pri odločanju za nakup sta pomembna prostor, ki ga imate na voljo, in vaše osebne preference. Želite markizo, strešico za zaščito pred soncem ali raje različico brez markize? Naj bo sedež preprosto prevlečen ali so za vas pomembne debele in udobne blazine? Če se odločite za dvosedežno gugalnico Hollywood, število uporabnikov bo omejeno. Klop po dolžini zagotavlja prostor za več oseb. Na vašo izbiro bo vplival tudi slog: preprosti jekleni okvirji so prav tako brezčasno lepi kot lesene hollywoodske gugalnice. Zlahka boste ugotovili, kaj vam, vašemu vrtu in drugemu vrtnemu pohištvu bolj ustreza.

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali lahko gugalnica ostane zunaj?

Visokokakovostna gugalnica Hollywood je odporna na vremenske vplive. Prevleka oziroma tkanina sedeža je odporna na sončne žarke. Prevleka, ki v celoti obdaja gugalnico ali zanesljivo pokriva blazine, jo varuje pred dežjem. Pozimi jih raje odstranite in jih postavite na zaščiten in suh prostor.

Ali gugalnica potrebuje posebno podlago?

Ravna površina je prednost. Kamnite plošče, po katerih lahko odteka voda, ščitijo stopala pred stalno vlago. Prepričajte se, da so vse nogice gugalnice na tleh, da dosežete enakomerno obremenitev in visoko stopnjo stabilnosti.

Kako očistiti vrtno gugalnico?

V članku boste našli podrobna navodila za nego izdelka. Blago sedeža očistite z mehko gobo in blagimi čistilnimi sredstvi. Kovinske cevi so tudi hvaležne, če jih občasno očistite. Po daljši uporabi lahko impregniran les prebarvate z zaščitnim sredstvom za les, da postane ponovno odporen na vremenske vplive.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več