Pasivni zvočniki in zvočne škatle

Izberite
Razvrsti po
43 Rezultat za "Pasivni zvočniki in zvočne škatle"
Filter in razvrščanje
Pasivni zvočniki in zvočne škatle

Pasivni zvočniki in zvočne škatle

Privrženci kakovostnega zvoka bodo v ponudbi naše spletne trgovine našli zmogljive pasivne zvočnike. Za razliko od aktivnih zvočnikov le-ti nimajo lastnega ojačevalnika, zato ne potrebujejo samostojnega vira napajanja. Energijo pridobivajo iz ojačevalnika zvočnega sistema, uporabljajo pa se zlasti za ozvočenje večjih prostorov. Prepričajte se na lastna ušesa, da se zvočne naprave v ponudbi spletne trgovine electronic-star ponašajo s prvorazrednim zvokom!

Če želite izpeljati dogodke, kot sta poroka ali glasbeni koncert, na visoki tehnični ravni, se na naše naprave za ozvočenje in osvetlitev vedno lahko zanesete. Uravnotežene zvokovne lastnosti pasivnih zvočnikov blagovnih znamk Auna, Malone in Skytec so primerne za dogodke različnega značaja. Dosledno kakovosten zvok in suvereni basi lahko zaradi naše spletne trgovine najdejo pot tudi do vašega avdio sistema. 

Vas zanima studio tehnika ali DJ-tehnika? Izberite naše kakovostne komponente z dolgo življenjsko dobo, ki vas ne bodo razočarale niti pri redni uporabi. Trdno ohišje z zaščitenimi robovi in prevleko iz klobučevine zagotavlja odrsko montažo brez poškodb. Materiali ohranijo enako raven odpornosti tudi pri prevažanju. Nakupujte udobno prek spleta še danes!    

Svoj pasivni zvočnik lahko brez težav povežete s HiFi in TV napravami zaradi številnih možnosti priklopa. Kombinacija uravnotežene zvokovne moči in do potankosti dodelano ohišje izdelka sta lastnosti, zaradi katerih je izdelek odlična izbira za terenske DJ-je. Zvočniki, ki jih ponuja electronic-star, bodo osvojili srce resnično vsakogar. 

 
Prijava
<