Namizni nogomet

Izberite
Razvrsti po
19 Rezultat za "Namizni nogomet"
Filter in razvrščanje
Namizni nogomet

Namizni nogomet - akcijska igra za športne izzive in pogovore med somišljeniki

Nikakor se ne uporablja le v času evropskih prvenstev ali svetovnega prvenstva, ampak je med ljubitelji nogometa iskana vse leto: miza za namizni nogomet je idealna za družabne salone in je odlična izbira za domačo igralnico. V naši spletni trgovini vam nudimo veliko izbiro miz za namizni nogomet, da boste lahko tekmovali z drugimi igralci. Zdaj se lahko seznanite s številnimi značilnostmi mize za namizni nogomet, mi pa vam bomo ponudili vodnik, na kaj se lahko osredotočite pri izbiri prave mize.

Namizni nogomet - primer športne usposobljenosti, spretnosti in natančnega instinkta

Namizni nogomet združuje ljudi z enakimi športnimi interesi in ponuja prostočasno dejavnost, ki je ne boste želeli zamuditi. Za mizo lahko pokažete, kako hitro se lahko odzovete na dejanja soigralcev in kako usklajeni ste. Če se želite resnično vživeti v igro, morate uporabljati celotno telo - poleg tega, da se ob igri zabavate, tudi trenirate različne mišične skupine. Pomembno je, da pri mizi stojite vzravnano, da se zgornji del telesa ne bo po nepotrebnem spuščal naprej. Uporabljate idealen začetni položaj za držo, ki je udoben, hkrati pa vam omogoča čim večjo svobodo gibanja.

Nakup namiznega nogometa - različni modeli miz za največjo zabavo z namiznim nogometom

Klasična miza za namizni nogomet je pravokotna miza, ki je oblikovana kot škatla. Igralne figure so postavljene na stebrih. Štiri noge zagotavljajo stabilnost mize. Poleg modelov z ravnimi nogami lahko izberete tudi nekoliko razširjeno različico. Druge različice imajo noge v obliki škarij. Ko jih ne uporabljate, jih lahko zložite in shranite tako, da prihranite prostor. Naj bo namizni nogomet iz elegantnega lesa ali vam je ljubša izjemno trpežna plastična različica? Izbirate lahko tudi med različnimi oblikami, npr. črnimi ali belimi mizami za namizni nogomet in modeli z osvetlitvijo LED za boljše vzdušje.

Nakup namiznega nogometa - kateri model je pravi?

Zaradi velike izbire v naši spletni trgovini izbira prave mize ni enostavna. Cenite tradicionalno igralno izkušnjo in želite surfati na retro nogometnem valu? V tem primeru priporočamo leseno mizo s štirimi ravnimi nogami - model, ki se je uporabljal za eno ali dve strastni igri že v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Želite model, ki ne zahteva veliko vzdrževanja, za klubski prostor v vašem podjetju? Plastična različica je vsestransko uporabna in enostavna za čiščenje. Za igralne salone, bare in hotele je primerna izbira scenski model z barvno razsvetljavo LED.

Izbor med igralnimi mizami - namizni nogomet ali zračni hokej?

Poleg klasičnega namiznega nogometa ima vedno več navdušenih ljubiteljev tudi hokej na zrak. Igralno mizo 4 v 1 lahko kupite v naši spletni trgovini. Zaradi električnega ventilatorja lahko s to mizo poleg namiznega nogometa igrate tudi pristen hokej. Takšna miza je večnamenska in vam ter vašim prijateljem ponuja še več raznolikosti.

V naši spletni trgovini poiščite svoj najljubši namizni nogomet in ga udobno dostavite na dom!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več