Paddleboardy

Izberite
Razvrsti po
18 Rezultat za "Paddleboardy"
Filter in razvrščanje
Paddleboardy

Supi - po možnosti v kompletu z dodatki

Tu boste našli vse za veslanje: napihljive deske v kompletu z ustreznimi vesli in drugimi pripomočki.

Veslanje na supu je postalo priljubljen trend in šport za prosti čas za vso družino. S tem športom se lahko ukvarjate kjer koli, na jezeru ali reki, pogosto nedaleč od doma. Ta šport se ne ustavi pri deskanju, saj danes obstajajo modeli supov za veslanje, ki se lahko spremenijo v deske za jadranje na deski. Uporabljate jih lahko tudi za deskanje. Ni presenetljivo, da je ta šport postal tako priljubljen, saj je neverjetno vsestranski. Tovrstno gibanje ni novo. Začetki veslanja na deski, znanega tudi kot šport SUP, segajo v čas polinezijskih ribičev na Havajih. Tradicionalno vozijo kanu v pokončnem položaju.

Nakup supa

Resnično se boste zabavali le s pravo opremo. Deska SUP mora ustrezati vašim zamislim in zahtevam. V naši trgovini boste našli deske priznanih proizvajalcev paddleboardov, ki jih odlikujejo napredna tehnologija, dobra kakovost in vzdržljivost. Vendar pa je na voljo široka paleta različnih desk, vesel in druge opreme. Zato za začetnike ni tako enostavno kupiti prave deske za supanje. V temo vnesemo nekaj svetlobe in vam pomagamo najti pravo desko.

Napihljiva ali fiksna deska za veslanje?

Najpomembnejša razlikovalna značilnost razpoložljivih veslaških desk je konstrukcija. Prvotno so bile na voljo le trde plošče, imenovane tudi hardboard. Podobno kot deske za deskanje so narejene iz trdnega materiala, ni jih treba napihovati, vendar jih pozimi ni mogoče prostorsko varčno shraniti. Medtem so se na trgu pojavile tudi napihljive deske. Ti se najbolj prodajani. Ko so napihnjene, so neverjetno trde in imajo podobne lastnosti kot trdne plošče. Njihova prednost je, da jih lahko preprosto shranite v avtomobilu ali pozimi v kleti. Napihljive deske lahko brez težav vzamete tudi na letalo. Pomanjkljivost je nekoliko manjša vzdržljivost v primerjavi s fiksno desko za veslanje. Vendar pa so zaradi danes zelo trpežnih materialov tudi napihljive veslaške deske danes zelo vzdržljive.

Vesla

Razlike v veslih niso le vizualne. Načeloma razlikujemo med vesli s spremenljivo dolžino (teleskopska vesla) in vesla s fiksno dolžino. Veslo s spremenljivo dolžino je dvo- ali tridelno, zato ga lahko bolje prilagodite svojim potrebam. Po drugi strani pa je treba fiksna vesla kupiti točno po meri.

Nakup vesla - po možnosti v kompletu

V naši trgovini boste našli napihljive deske odlične kakovosti z ustreznimi vesli in drugimi dodatki, kot so visokotlačna črpalka, nahrbtnik za shranjevanje, teleskopsko veslo in komplet za popravilo. S praktičnimi kompleti dobite vse, kar potrebujete za začetek, poleg tega pa prihranite denar v primerjavi z nakupom posameznih delov.

Supanje je odličen vodni šport za vso družino. Osnovna oprema je priročna kot komplet, enostavno jo je prenašati in pozimi jo je mogoče brez težav shraniti. Kaj še čakate?

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več