Veslaška oprema

Izberite
Razvrsti po
34 Rezultat za "Veslaška oprema"
Filter in razvrščanje
Veslaška oprema

Znamka Klarfit prinaša na trg kakovostne paddleboarde, s katerimi boste udobno premagovali reke in jezera. Dobavljamo v paketu s popolno opremo – deska, teleskopsko veslo, varnostni pašček za nogo, komplet za popravilo opreme ali visokotlačna črpalka. Za posamezne sestavine je značilna majhna teža, majhen obseg in visoka stabilnost.

Najpogostejša vrsta paddleboarda na tržišču je allround oblika. Ta plovec je namenjen zlasti za dopustovanje, velikost plovca pa izbiramo glede na težo uporabnika. Razveseli tudi začetnike, ki jih mikajo vodne pustolovščine. Paddleboard je primeren za vse starostne skupine. Uživajo v jem otroci, odrasli in tudi starostniki. Zadostuje, če izberete svojega najljubšega iz naše ponudbe.

Športne in nepremočljive vreče znamke Yukatana so nepogrešljiv del vsake rečne odprave. Izredno odporen material iz nepremočljive jadrovine nudi učinkovito zaščito pred vodo, vetrom, snegom, prahom in umazanijo. Z enostavnim zvijanjem se vreča zapre, udobnost nošenja pa zagotavljajo nastavljivi ramenski pasovi. Alternativno lahko vrečo nosite tudi z eno roko s pomočjo ročaja.

Ali iščete voziček za kajak? Z našimi vozički bo prevoz vašega kajaka mala malica. Zložljivo aluminijsko ogrodje lahko obremenite do 60 kg, naložen kajak pa bodo pred poškodbami ščitile podložke, oblazinjene s peno. Poleg tega pa lahko pnevmatike odstranite samo v nekaj sekundah brez uporabe orodja. Ogrodje lahko razstavite in ga brez težav prevažate neposredno v prtljažniku vozila ali pa kar v kajaku.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več