Električne klaviature

Izberite
Razvrsti po
29 Rezultat za "Električne klaviature"
Filter in razvrščanje
Električne klaviature

Klaviatura ali električni klavir? Ali poznate razliko?

Oba elektronska klaviaturska instrumenta postaneta v rokah pravega glasbenika prava vsestranska glasbila. Keyboard ponuja veliko različnih zvokov, vključno z zvoki klavirja, orgel, violine, flavte itd. lahko izbirate med številnimi zvoki. Ima 61 ali 76 tipk ter je lažji in bolj prenosen.

Električni klavir je zasnovan predvsem za posnemanje zvoka akustičnega klavirja. Lahko pa je opremljen tudi z dodatnimi zvoki. Električni klavir ni namenjen predvsem prenašanju. Naša ponudba vključuje klaviature in električne klavirje za začetnike, pa tudi bolj profesionalne skladbe, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju lastnih uspešnic.

Električni klavir in prvi koraki

Tu boste našli električne klavirje za začetnike, ki vam bodo pomagali spoznati vse podrobnosti igranja klavirja in vas vodili skozi postopek od samega začetka. Z osvetljenimi tipkami si lažje zapomnite in vadite lestvice ali skladbe ter s pametnim učnim programom, ki pospeši vaš napredek.

Naučite se igrati note, melodije in držati ritem - le nekaj minut vadbe na dan vam bo zagotovilo nenehno izboljševanje.

Tipkovnica je kot studio - ustvarite svoje uspešnice

Z možnostjo snemanja lastnih skladb in njihovega združevanja lahko na naših klaviaturah Schubert začnete ustvarjati lastne skladbe. Združite več linij in ustvarite eno samo melodijo ali priključite druge instrumente iz pomnilnika klaviature in sestavite celotno skladbo. Pri nekaterih modelih so na voljo tudi osnovni nabori učinkov, kot je vibrato sustain.

Ali vam manjka samo petje? Nekateri naši modeli klaviatur so opremljeni z vhodi za mikrofon. To je orodje za izdajo prve prave uspešnice.

To je zelo preprosto. Dodati morate le svoje delo, talent in idejo. V svoji dnevni sobi lahko dobesedno ustvarite hite po svojem okusu.

Trenirajte tiho in kjerkoli

S tipkovnico z vhodom za slušalke lahko sredi noči vadite več ur, ne da bi koga motili. Izberite enega od naših kompletov, tipkovnici pa bosta priložena komplet slušalk in klop. Dobesedno domači studio v eni škatli!

Poleg tega lahko klaviature Schubert uporabljate kjer koli. Poleg napajanja z adapterjem jih lahko napajajo tudi baterije. Zabava se nikoli ne konča, vi pa lahko postanete lokalna glasbena zvezda hitreje, kot si sploh lahko predstavljate. Z njim se lahko predstavite na zabavi s prijatelji, rojstnodnevni zabavi ali kateri koli drugi obletnici.

Želite stopiti še stopničko višje?

V naši e-trgovini najdete tudi električne klavirje podjetja Schubert primerne za izkušenejše glasbenike. Višji razpon ponuja prednosti igranja na klaviaturo, vendar jih združuje s pravim občutkom igranja na klavir zaradi pedalov in trdne konstrukcije. Nekateri modeli so opremljeni s kladivnim pogonom. Poleg tega elektronski klavirji ponujajo tudi možnost priključitve dodatnih učinkov ali samplerjev prek izhoda midi, kar omogoča uporabo teh klavirjev za snemanje v studiu.

Je digitalni klavir vaša izbira? Še vedno niste prepričani, kako izbrati? Več informacij lahko najdete neposredno v opisu vsakega izdelka. Tako se lahko odločite na podlagi številnih informacij, ki so na voljo na spletu.

Za ostale člane skupine pa boste našli tudi električne kitare in ojačevalce blagovnih znamk Chord in Auna ter mikrofonov za pevce in instrumentalne mikrofone ali različne vrste zvočnikov.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več