Namizni ventilatorji

Izberite
Razvrsti po
25 Rezultat za "Namizni ventilatorji"
Filter in razvrščanje
Namizni ventilatorji

Kupite stolpni ventilator poceni na spletu - učinkovito, tiho in uspešno hladi prostore

V poletni vročini se znojite, tudi če se v zaprtih prostorih ne gibljete veliko. Za doseganje želenega hlajenja so odlična izbira stolpni ventilatorji. V naši spletni trgovini jih lahko kupite v različnih izvedbah, ki ustrezajo vašim individualnim potrebam. Ta kategorija prikazuje, katere lastnosti opreme so pomembne pri izbiri ustreznega stolpnega ventilatorja.

Stolpni ventilator - visoka uporabnost v zasebnem bivalnem prostoru in pisarni

Stolpni ventilator je tih in po hrupu daleč pred drugimi ventilatorji. Zato je po njem veliko povpraševanje, zlasti v stanovanjskih območjih. Še posebej, če je poleg spalnica ali otroška soba, vam bodo všeč stolpni ventilatorji z nizko stopnjo hrupa. Vendar je stolpni ventilator, ki deluje tiho, odlična rešitev tudi za pisarne. Stolpni ventilatorji, ki jih lahko naročite v naši spletni trgovini, so prav tako zelo zmogljivi in vam bodo pri visokih temperaturah zagotovili hladen in prijeten vetrič. Velika prednost je tudi njihova majhna površina. Podolgovati stolpni ventilatorji lahko zaradi svoje tanke oblike najdejo mesto tudi v ozki niši. Idealni so tudi za majhne prostore.

Stolpni ventilator je na voljo v različnih modelih

Če primerjate stolpne ventilatorje v naši spletni trgovini, boste opazili razlike, zlasti v moči. Visokozmogljive enote so primerne za dolgotrajne visoke temperature in za prostore, kjer ni mogoče ustvariti prepiha. Nekateri modeli imajo več načinov, ki jih lahko prilagodite svojim občutkom. Ponujamo tudi stolpne ventilatorje s 75-stopinjskim nihanjem. Stolpni ventilator z vodnim hlajenjem, ki ga lahko naročite pri nas, deluje po načelu latentne izparjene toplote. Poleg tega lahko naročite stolpni ventilator z daljinskim upravljalnikom in udobno upravljate ustrezen način na daljavo. Izberite tudi stolpne ventilatorje brezčasnega dizajna. Naši stolpni ventilatorji so prava oblikovalska klasika in se odlično prilegajo sodobnim, modernim notranjim prostorom, pa naj bodo črni, beli ali srebrni.

Nasveti za nakup stolpnih ventilatorjev v spletni trgovini Electronic Star

Če želite pisarno le nekoliko ohladiti, 36-vatni model zmanjša nevarnost prepiha. Če želite elegantno oblikovno rešitev, vam priporočamo zelo tanek in visok stolpni ventilator z vodnim hlajenjem. Če želite stalno spreminjati jakost ventilatorja, vam priporočamo uporabo naprave z več načini delovanja. Stolpni ventilator z daljinskim upravljalnikom je odlična rešitev v pisarni, ki omogoča svež zrak, ne da bi vam bilo treba zapravljati čas za vstajanje.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ali so stolpni ventilatorji primerni za uporabo v pametnem domu?

V naši spletni trgovini so na voljo stolpni ventilatorji z upravljanjem prek izbrane aplikacije. Priročno jih je mogoče upravljati s pametnim telefonom, zaradi pametnih funkcij pa so še posebej primerni za tehnično podkovane uporabnike.

Kako glasni so stolpni ventilatorji?

V primerjavi z drugimi ventilatorji je stolpni ventilator tih. Med delovanjem doseže le približno 55 do 65 decibelov in ne moti delovnih procesov.

Katere načine je mogoče nastaviti za stolpne ventilatorje?

Večino modelov, opremljenih z več načini, lahko nastavite na običajni in nočni način. V naravnem načinu enota simulira sunke vetra glede na intenzivnost zračnega toka. Pihanje vetra je podobno tistemu v naravi in je zelo prijetno za ogreto telo.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več