Pripomočki za masažo

Izberite
Razvrsti po
37 Rezultat za "Pripomočki za masažo"
Filter in razvrščanje
Pripomočki za masažo

Pripomočki za masažo, oprema za izboljšanje gibljivosti in fizično sprostitev

S staranjem se gibljivost ljudi spreminja. V situacijah, v katerih smo se nekoč lahko sproščeno gibali, se na neki točki začne zdeti, da to ni več tako enostavno. Ne pravijo zaman, da se s starostjo pojavi določena togost. Mišice tekom življenja izgubljajo moč. To posledično vpliva na dojemanje lastnega telesa. Na srečo pa obstajajo številni pripomočki za masažo, s katerimi je mogoče ponovno optimizirati gibljivost. Izdelki v kategoriji Pripomočki za masažo podjetja Capital Sports zagotavljajo odlične rezultate na tem področju. V naslednjem pregledu bomo povzeli, zakaj se splača kupiti masažni valjček za fascije in kako lahko pomaga masažni kavelj.

Nakup masažne žoge in masažnega valja: izboljšanje prožnosti in funkcionalnih procesov v telesu

Čudež vezivnega tkiva se ne imenuje fascija, ker je fascinanten, ampak izhaja iz latinskega izraza "fascia". Fascije so mišične ovojnice, ki so razporejene po celotnem telesu in držijo organe skupaj. Da bi to vezivno tkivo ohranilo svojo elastičnost, je pomembno, da sprostimo zrastke, ki se sčasoma pojavijo. To lahko odlično dosežete s pomočjo masažnega valja. Poleg tega valjček za masažo fascije spodbuja tudi prenos limfe. Hkrati se v organe in celice dovajajo bistvena hranila. Fascije so v več plasteh razporejene po telesu. Za učinkovito sprostitev zgornjih in globljih plasti je masažna žoga podjetja Capital Sports odlična izbira. Globino, v kateri naj bi se plasti tkiva sprostile, lahko določite individualno. Na masažno žogico lahko glede na svoj občutek izvajate različne pritiske.

Da bi z valjčkom vplivali na fascijo, je običajno treba na valjček pritiskati z vso težo telesa. Tkivo lahko na določenih mestih masirate z masažno žogico, ki je odlična za sprostitev delne napetosti. Capital Sports ponuja veliko izbiro različnih valjev in žogic za sproščanje fascij.

Nakup masažnega kavlja: pomoč za hrbet, ramena in vrat

Hrbet, vrat in ramena so področja, ki jih ob napetosti težko dosežemo sami. Za to nalogo je idealen masažni kavelj, saj omogoča dostop tudi do težko dostopnih mest. S takšnim kavljem je mogoče posnemati tehniko, značilno za shiatsu. Tako se lahko sprosti napetost, saj kavelj doseže sprožilne točke, ki so odgovorne za bolečine, ki se pojavljajo pri napetosti. Odličen je za obnovitev gibljivosti zgornjega dela trupa.

Nakup valja iz plute kot dodatek za ravnotežno desko: krepitev globokih mišic

Ravnotežna deska spodbuja smisel za ravnotežje in krepi mišice nog. Vpliva predvsem na mišice v globljih plasteh tkiva. Za ohranjanje ravnotežja na deski je potreben valjček iz plute. Podjetje Capital Sports ga ponuja v različnih debelinah in je izdelan iz trajnostnih surovin. Za popestritev vadbe na ravnotežni deski se splača preizkusiti različno debele valje.

Na voljo imamo široko paleto pripomočkov za izboljšanje gibljivosti s kakovostnimi rešitvami, ki vas zagotovo prepričajo.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več