Ročke

Izberite
Razvrsti po
37 Rezultat za "Ročke"
Filter in razvrščanje
Ročke

Nakup kakovostnih enoročnih uteži

Fitnes navdušenci, amaterski športniki in profesionalni bodybuilderji lahko zdaj v spletni trgovini Capital Sports naročijo kakovostne uteži Hexbell Black po ugodnih cenah. Te enoročne uteži, znane tudi kot ročke, so značilne po kakovostni izdelavi in vzdržljivosti. Pri predvideni uporabi uteži je poškodba skoraj nemogoča. Druge prednosti teh uteži vključujejo njihovo neomejeno primernost za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem ter njihove zelo dobre varnostne lastnosti.

Uteži težke 5 kg do 30 kg kot par ali komplet enoročnih uteži

Serija črnih enoročnih uteži Hexbell Black vključuje pare uteži od 5 kg, prek 10 kg do težkih 30 kg različic. Na voljo je veliko srednjih velikosti. Poleg tega je na voljo praktičen komplet desetih parov uteži od 2 × 5 kg do 2 × 30 kg.

Pravo orodje za vse vaje z enoročnimi utežmi

Zaradi uteži, ki so razporejene po različnih težah, bodo pri Capital Sports našli pravo utež tako začetniki v fitnesu kot tudi trenirani bodybuilderji. Športniki imajo na voljo optimalne uteži za vse vaje - od odročenja do povratnega odročenja, skomiganja z rameni do dvigovanja za krepitev bicepsa in tricepsa.

Popolnoma uravnotežene enoročne uteži

Notranjost uteži sestavljajo popolnoma uravnotežena železna jedra. Enakomerna porazdelitev teže v uteži zagotavlja nemoteno izvajanje vseh vaj tako doma, na prostem kot v profesionalnem fitnesu.

Zaščita tal zaradi plastične prevleke

Železna jedra kakovostnih uteži so obdana s plaščem iz trde gume. Če bi uteži slučajno padle, so tla zaščitena pred poškodbami. Plašč je odporen proti udarcem in se ne poškoduje niti ob padcu. Vlažnost ne vpliva na trpežnost uteži Hexbell Black. Zato je mogoča nemotena uporaba na prostem.

Koničasti in rebrasti ročaji uteži

Ročaji uteži so rahlo koničasti. To zagotavlja varen oprijem z ustreznim prenosom sile. Tako med vadbo za povečanje moči ne pride do nastanka votlega prostora, prav tako pa se prepreči prekomerna obremenitev posameznih predelov dlani. Površina ročaja je rebrasta in omogoča zelo dober oprijem. Uteži je mogoče vedno trdno in varno držati tudi s prepotenimi rokami.

Šesterokotne glave uteži za stabilno podporo

Zaradi šesterokotnih glav so črne uteži Hexbell Black primerne za vse vaje, na primer push-up hojo, pri kateri se morajo uteži trdno in varno prilegati tlom. Poleg tega oblika glav teh uteži preprečuje, da bi se na nagnjeni površini odkotalile.

Enoročne uteži s tesno pritrjenimi glavicami

Ročaj uteži je oksidiran v črni barvi in se tako vizualno popolnoma ujema z glavami uteži. Palice in glave uteži so trdno povezane med seboj, zato te uteži niso nastavljive. To povečuje njihovo varnost. Ne vsebujejo diskov, ki bi jih lahko uporabnik uteži pozabil pravilno pritrditi. S tem se zmanjša tveganje za nastanek poškodb.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več