Kamini na bioetanol

Izberite
Razvrsti po
45 Rezultat za "Kamini na bioetanol"
Filter in razvrščanje
Kamini na bioetanol

Kupite kamin na etanol na spletu in uživajte v prijetnem ognju v temi

Če iščete kamin, ki je prilagodljiv in ne zahteva veliko nege, je kamin na etanol prava izbira za vas. V spletni trgovini Electronic Star lahko kupite eleganten kamin na etanol, ki ga je enostavno čistiti. Tukaj boste izvedeli, katera merila za izbiro so pomembna pri nakupu takšnega sodobnega kamina.

Peč na etanol - stacionarno ognjišče brez ostankov saj

V nasprotju z običajnimi kamini kamini na etanol ne puščajo saj. Zato nimajo odprtine za dim. Bioetanol izgoreva bolj v tekočem stanju. Tako kot pri običajnih kaminih pri tem procesu izgorevanja nastane plamen. Kamin v okolje vnese posebno vzdušje in poskrbi za prijeten občutek v vašem domu. Idealno za prijetno posedanje ob kaminu v hladnih jesenskih in zimskih dneh. Kamin na etanol lahko uporabljate tudi ob poletnih večerih, ko vas ob hladnem vetru zebe.

Kamin na bioetanol - velika izbira modelov v spletni trgovini Electronic Star

V naši elegantni zbirki kaminov lahko kupite kamin na etanol, ki ga lahko prosto postavite na tla. Ponujamo tudi namizni kamin na etanol. Izbirate lahko med modeli v obliki stebra, kvadrata in ravnih linij, sodobnim ognjenim stolpom ali sodobno svetilko na etanol. Znani proizvajalci, kot so Blumfeldt, Klarstein in OneConcept, izdelujejo peči na etanol iz različnih materialov in sodobnih oblik. Klasične izvedbe so opremljene z vrati, za katerimi gori plamen etanola. Sodobne različice imajo kvadratni, okrogli ali eliptični stekleni valj. Ne glede na to, ali gre za puristične ali vintage kamine: v naši spletni trgovini boste našli kamine na bioetanol v različnih slogih, ki se bodo ujemali z dizajnom vašega gospodinjstva.

Nakup kamina na etanol - privlačen model za vsako gospodinjstvo.

Če imate v dnevni sobi omejen prostor, to še ne pomeni, da morate opustiti zamisel o kaminu na etanol. Izberite na primer kompakten namizni kamin na etanol ali se odločite za vitek kaminski steber. Če želite goste sprejeti v prijetnem vzdušju, vam priporočamo, da na hodniku uporabite niz svetilk na etanol. Model v podeželskem slogu je postavljen v tradicionalni okvir kamina in je še posebej primeren za domiselno božično okrasitev. Če želite videz peči na drva, lahko izberete kamin na bioetanol, ki ima ločen prostor za shranjevanje polen. Filigranski ognjeni stolp iz plemenite kovine se ujema z veličastno notranjostjo. V naši ponudbi poiščite izbrani model in mi vam ga bomo udobno dostavili na dom!

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali je mogoče prostore ogrevati s kaminom na etanol?

Ker kamini na etanol proizvajajo plamene, oddajajo toploto v prostore. Od velikosti kamina je odvisno, ali lahko ogreva celotno sobo. V ta namen priporočamo uporabo večjega kamina na etanol (prosto-stoječega). Zasnovan je tudi za večje količine etanola.

Ali so kamini na bioetanol varni?

Etanol je hlapljiva tekočina, ki se vname. Nevarnost požara se torej skorajda ne razlikuje od nevarnosti pri kaminu na drva.

Kako pogosto je treba prezračevati kamin na etanol?

Zastrupitev z ogljikovim dioksidom v zaprtih prostorih lahko preprečite z redno izmenjavo zraka z običajnim prezračevanjem.