Detektor kovin

Ugoden nakup detektorjev kovin na spletu

Iskanje zakladov je priljubljen hobi številnih ljudi. Ne sme manjkati detektor z visokokakovostno iskalno sondo. Kupite kakovosten detektor kovin, saj bo vaš lov na zaklad uspešnejši. Preberite, kaj so visokokakovostne naprave, kaj točno pomenijo in za kaj jih lahko uporabite.

Kovinska sonda - kaj je vredno vedeti

Morda poznate lovce na zaklade na plažah Baltskega ali Severnega morja, ki z detektorjem iščejo skrite predmete. S to napravo se lahko odpravite na lov za zakladom in iščete kovine, kot so zlato, železo ali bron, ter tako najdete kovance ali druge izgubljene dragocenosti, na primer nakit. Uporablja se lahko tudi za lociranje vodov in cevi. To se doseže tako, da iskalna tuljava oddaja elektromagnetne frekvence, ki se odbijajo od kovinskih predmetov. Z detektorjem kovin najdeni predmet prepoznajte z zvočnim ali vizualnim signalom. Praktične so tudi iskalne naprave s priključkom za slušalke. Na ta način ton signala ne moti drugih.

Detektor kovin - različne vrste in funkcije

Oprema mora biti natančna, močna pri iskanju in imeti dobre globinske lastnosti. Če je magnetno polje tuljave obsežno, pokriva veliko območje iskanja. Različne možnosti nastavitev so enako pomembne. Enako velja za težo. Ta nakupna merila so bila upoštevana pri izdelkih v spletni trgovini. Tu lahko kupite detektor kovin in ne zamudite zabave pri tem hobiju. Globinska zmogljivost (globina zaznavanja) prikazuje globino, do katere je mogoče zaznati predmete. Dober detektor lahko najde kovinske predmete na globini več metrov na različnih lokacijah:

 • Tla
 • Stene
 • Voda

Detektor kovin Angkor je na primer vodoodporen do globine 40 metrov, zato je primeren za iskanje ne le na kopnem, temveč tudi pod vodo.

Najboljše lastnosti detektorjev kovin - katere naj bodo?

 • Vodotesnost
 • Ergonomska zasnova
 • Nizka teža
 • Veliko udobje pri nošenju
 • Veliko udobje pri nošenju
 • Nastavljiva občutljivost, npr. glede na velikost in težo kovinskih predmetov
 • Razlikovanje (vrsta kovine)
 • Zelo občutljiva Iskalna tuljava
 • Natančno pozicioniranje
 • Enostavno upravljanje z vrtljivim krmilnikom
 • Višinsko nastavljiv naslon za roko za individualno prilagoditev
 • Dolžinsko nastavljiv spoj

Te funkcije ponujajo detektorji kovin v spletni trgovini. Odločite se, kateri je pravi za vas. Digitalni detektor ima zaslon LCD. Tako boste videli, kako globoko je predmet skrit in iz česa je narejen. Glede na model lahko preberete različne informacije. Detektor je tudi idealen način za spodbujanje otrok k bivanju na prostem. Prepričajte se, da je enota za pobiranje lahka in ima po višini nastavljivo roko. Z zatičem poiščite najdeni predmet v luknji.

Detektor kovin Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj je to detektor kovin?

Detektor zaznava vse kovine, npr. v zemlji in pri vodoodpornih napravah tudi pod vodo. Pri nakupovanju bodite pozorni na največjo globino iskanja. Prednost je tudi, če lahko sklepate, katero konkretno kovino iščete.

Kje lahko uporabite detektor?

Z napravo lahko raziskujete na kopnem in delno pod vodo. V slednjem primeru mora biti iskalna tuljava vodotesna. Prednost je nastavljiva dolžina, zato lahko detektor kovin prilagodite svoji telesni velikosti.

Na kaj se moramo osredotočiti pri nakupu?

Pomembna merila za nakup so globinska zmogljivost, občutljivost na majhne dele, velikost iskalne tuljave, možnosti nastavitve in teža detektorja.

Kaj lahko najdete s kovinsko sondo?

Z detektorjem lahko iščete različne vrste kovin, kot so zlato, srebro, bron, baker ali železo, in tako najdete kovance, nakit in druge predmete. Integrovaný rozlišovač rozlišuje železo od neželezných látok. To je koristno, če na primer ne želite, da so prikazani vijaki in žeblji.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več