Uteži

Izberite
Razvrsti po
27 Rezultat za "Uteži"
Filter in razvrščanje
Uteži

Kakovostne kolutne uteži za individualno vadbo

Diski so pomemben element vsake vadbe za moč. Ustrezne kolutne uteži s 50-milimetrsko luknjo zagotavljajo natančno stopnjevanje uteži in tako omogočajo ciljno usmerjeno in posebej zahtevno vadbo.

V naši ponudbi izdelkov se ne osredotočamo le na natančno razvrščanje uteži, temveč predvsem na dobro izdelane diske najboljše kakovosti s povsem natančnimi težami. To je edini način za zanesljivo optimizacijo upravljanja vadbe.

Primerne kolutne uteži za vsako potrebo

Ne glede na to, ali gre za enoročno ali dvoročno utež, se morajo diski ujemati z izbranim orodjem. Razvrstitev posameznih tež in standardizirane velikosti diskov so zelo pomembne. Diski s težo 20 kg za dvoročno utež in diski s težo 10 kg za dvoročno in enoročno utež se lahko odlično dopolnjujejo z diski s težo 5 kg, ki omogočajo še natančnejše stopnjevanje.

Čim natančneje je mogoče razvrščati uteži, tem lažje in enostavneje je ne le dokumentirati, temveč tudi organizirati napredek pri vadbi. Vsaka dodatna teža namreč bolj obremeni mišico in jo spodbudi k rasti ali boljšemu delovanju. Rahlo stopnjevanje vadbenih uteži je ključnega pomena pri bodybuildingu, pa tudi pri zdravstveni vadbi.

Gumirani diski - varnost in udobje med treningom

Če so diski gumirani, vadba prinaša več prednosti. Gumirani diski so med uporabo bistveno tišji. Kovinski deli se med vadbo ne drgnejo drug ob drugega, kar znatno zmanjša hrup. Tudi rokovanje s temi utežmi je lažje. Pri uporabi gumiranih kolutnih uteži lahko tla ustrezno zaščitite.

Pomembno vlogo pa ima tudi estetika. Pogosto so barvne gumijaste kolutne uteži videti lepše in naredijo vadbo nekoliko bolj veselo ter s tem bolj motivacijsko. Če so diski gumirani, to koristi tako športniku kot njegovi okolici. Zato ni presenetljivo, da se vse več prodajalcev in fitnesov zanaša na priročne gumirane kolutne uteži.

Pravi komplet kolutnih uteži za vsako potrebo

S kompletom kolutnih uteži lahko enostavno in učinkovito pokrijete številne vadbene potrebe. Posamezni kompleti prodajalcev običajno vsebujejo diske različnih težnostnih razredov. V različnih kompletih je na voljo ustrezno število diskov, ki tehtajo od 5 kg do 10 kg ali celo 20 kg.

Tako lahko z enim ali dvema kompletoma teh uteži zlahka pokrijete različne zahteve in potrebe. Ker so diski dobavljeni z luknjo velikosti 50 mm, jih je mogoče enostavno in priročno uporabljati na vseh standardiziranih utežnih palicah. Ves čas se ohranja fleksibilnost.

Kupite kolutne uteži in trenirajte učinkoviteje

Za učinkovito vadbo s številnimi različicami imata pomembno vlogo vrsta uteži in njihovo stopnjevanje. Samo nakup kolutnih uteži in pričakovanje najboljšega le redko prineseta uspeh. Pri nas bodo stranke našle veliko izbiro različnih uteži v najboljši izdelavi, ki jih je mogoče zanesljivo kombinirati z različnimi utežmi in športno opremo. Tako lahko s pomočjo diskov z različnimi težami omogočite zdravo in strukturirano vadbo za moč, ki jo lahko popolnoma prilagodite individualnim zahtevam.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več