Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna

Kuhinjske plošče

Izberite
Razvrsti po
40 Rezultat za "Kuhinjske plošče"
Filter in razvrščanje

Kuhinjske plošče

V naši ponudbi kuhinjskih aparatov lahko najdete kakovostne kuhalne plošče Klarstein. Nudimo keramične ali indukcijske kuhalne plošče. Naše keramične kuhalne plošče imajo nadzorno ploščo na dotik in so namenjene za vgradnjo v kuhinjski element.

Za vašo varnost bodo poskrbele funkcije samodejnega izklopa, zaščite pred pregrevanjem, funkcija zaznavanja loncev in zaščite otrok. Kuhalne plošče združujejo tehnične inovacije z luksuznim videzom. Dodajte nov sijaj vaši kuhinji. Keramična kuhalna plošča vas bo osvojila s svojo črno in enostavno čistljivo površino. Brez težav se bo vključila v moderne in klasične kuhinje.

Znamka Klarstein pokriva vrsto sodobnih stanovanjskih izdelkov. Kakovost, zanesljivost in življenjska doba izdelka so absolutno zagotovilo za zadovoljstvo. Ali urejate svojo kuhinjo? Oglejte si našo ponudbo gospodinjskih aparatov. Vas morda zanimajo tudi pečice in kakovostne kuhinjske nape? Delo v kuhinji vam lahko olajša tudi nov pomivalni stroj.

Indukcijska kuhalna plošča združuje inovativnost z razkošnim videzom. Indukcijsko kuhanje je varno in energijsko varčno, ker se toplota generira z nihajočim krogom neposredno v loncu. Indukcijski sistem prav tako deluje na dotik, možno je tudi programiranje. Kuhanje prestavite na novo raven zahvaljujoč novi kuhalni plošči.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več