Radio in bluetooth

Neomejeno poslušanje z radiem Bluetooth

Bluetooth je digitalni radijski standard kratkega dosega. Tako lahko prek pametnega telefona predvajate vsebine iz interneta neposredno v napravo s podporo Bluetooth. Naprave Bluetooth so na voljo kot slušalke, radijski sprejemniki, stereofoni ali prenosni boomboxi. Namesto velikih nosilcev zvoka, kot so zgoščenke, kasete ali plošče, lahko vsebino preprosto naložite v mobilni telefon in jo predvajate prek naprave Bluetooth.

Kupite Bluetooth radio iz velike izbire

V večini primerov ima radio Bluetooth tudi inovativno funkcijo. Namesto starega prizemnega sprejema deluje DAB ali digitalni radio s signalom iz interneta. To vam omogoča veliko večjo izbiro kanalov, ki jih lahko vedno spremljate brez šumov in prasketanja.

Kuhinjski radio z Bluetooth

Naši kuhinjski radijski sprejemniki so majhni in kompaktni, vendar imajo še vedno odlično kakovost zvoka. Nekateri modeli so zasnovani tako, da jih lahko po potrebi namestite pod stensko omarico. To pomeni, da v majhnih kuhinjah ne zavzemajo dragocenega prostora in so zelo diskretni. Poleg tega so kuhinjski radijski sprejemniki zaščiteni pred vdorom vlage. Kuharski hlapi ne morejo poškodovati občutljive elektronike. Površine so enostavne za čiščenje in so odporne na škropljenje z detergentom.

Stereo z Bluetoothom

Stereo sistem je osrednji element za uživanje medijev v dnevni sobi. Lahko ga povežete s televizorjem, tako da bo pri vsakem filmu na voljo odlična kakovost zvoka. S seznanjanjem prek povezave Bluetooth lahko uživate v videoposnetkih YouTube s sliko in zvokom. Stereo sistem s tehnologijo Bluetooth je opremljen tudi z digitalnim radiem. To odpira velik svet mednarodnih digitalnih radijskih postaj, ki imajo pravi program za vsak okus.

Boombox z Bluetoothom

Boombox je sodobna različica starega tranzistorskega radia. Boombox je na voljo kot majhna, praktična naprava do spektakularnih velikosti z vgrajenimi transportnimi kolesi. Majhni boomboxi so idealni spremljevalci na piknikih ali na plaži. Veliki boombox spremeni vsako klet ali parkirišče v območje zabave. V boombox je vedno vgrajena baterija, ki se polni prek ključa USB. To pomeni, da imajo na voljo neomejeno količino glasbe in medijev kadar koli in kjer koli.

Kateri radio Bluetooth kupiti?

Radio Bluetooth je trenutno najbolj priljubljen glasbeni sistem. Enostavno upravljanje in neomejen izbor glasbe, zvočnih knjig in drugih zvočnih medijev vam omogočata največjo svobodo izbire. Dopolnjuje ga digitalni radijski sprejem, ki omogoča izbiro več tisoč postaj. Kuhinjski radio z Bluetooth je idealen za kuhinjo, kopalnico ali balkon. Je izjemno kompakten, enostaven za čiščenje in zaščiten pred vdorom vlage. Stereo sistem z Bluetoothom ponuja vrhunsko uživanje v glasbi z neomejeno izbiro za dnevno sobo. Boombox Bluetooth odpira cel svet digitalnih medijev na poti.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kakšen je doseg tehnologije Bluetooth?

Doseg signalov Bluetooth je omejen na nekaj metrov.

Ali za Bluetooth vedno potrebujem dostop do interneta?

Če je medij naložen v vgrajenem pomnilniku pametnega telefona, ga lahko predvajate tudi neposredno prek radia Bluetooth. Zato dostop do interneta ni potreben.

Ali so žarki Bluetooth nevarni?

Bluetooth se ne prenaša z žarki, temveč z radijskimi valovi. Ti so popolnoma neškodljivi. To je bilo znanstveno dokazano.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več