Brezžični mikrofoni

Ena izmed najpomembnejših prednosti brezžičnih mikrofonov naših blagovnih znamk Malone in Aluna je njihova preprosta uporaba. Predstavljamo vam naprave, za uporabo katerih ne potrebujete posebnih tehničnih sposobnosti in katere so primerne prav za vsakega uporabnika. Za razliko od žičnih mikrofonov ti mikrofoni omogočajo uporabnikom več svobode in udobja pri gibanju med drugim zaradi velikega dometa in dolgo trajajoče baterije. 

Del brezžičnih mikrofonov sta sprejemnik in oddajnik, ki zazna signal iz oddajnika v roki nastopajočega. Čist zvok v kombinaciji z izjemno vzdržljivo kovinsko zgradbo sta odliki, zaradi katerih so mikrofoni v naši spletni trgovini odlična izbira za različne družabne dogodke. Ne glede na to, ali načrtujete koncert ali karaoke, zvočne naprave iz ponudbe electronic-star vas nikoli ne bodo pustile na cedilu. 

Zelo priročna je tudi možnost povezave mikrofonskih setov s končnimi napravami, kot sta na primer mešalna miza ali PA-sistem. Jack izhod zagotavlja preprosto povezavo mikrofonov z običajnimi tehničnimi sestavi. Profesionalne zvočne sisteme lahko povežete tudi prek XLR-izhoda

Želite poleg mikrofona kupiti tudi zvočnike? V naši ponudbi boste našli izredno zmogljive zvočnike, ki iz vsakega tona privabijo najboljše. Veliko naših sestavov temelji na načelu »plug and play« oz. po slovensko »vključi in predvajaj«. Izberite si nekaj zase iz široke ponudbe trgovine electronic-star še danes.

 
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več