Sous-vide lonec

Kuhalnik Sous Vide - mobilna rešitev za nežno pripravljeno hrano

Kuhanje, ki ohranja okus, je prijazno hranilom in zdravju ter je postalo bistveni del sodobne vsakodnevne kuhinje. Pri nas je še posebej priljubljeno kuhanje po sistemu sous vide, ki je nežna rešitev za pripravo okusnih in figuri prijaznih jedi. Kaj je kuhanje sous vide in na kaj je treba biti pozoren pri nakupu kuhalnika sous vide? Predstavljamo vam osnovne funkcije in vam ponujamo možnost, da še danes kupite želeno napravo v naši spletni trgovini.

Kaj je sous vide kuhanje - pogled v zakulisje magnetnega kuhanja

Podobno kot pri počasnem kuhanju tudi pri kuhanju sous vide (sous vide = v vakuumu) hrano najprej zaprete v vakuumsko vrečko. Nato ga dajte v lonec, napolnjen z vodo. Hrana je lahko na primer zelenjava, ribe in meso. Razpon uporabe je zelo širok. Napravo nastavite na želeno temperaturo kuhanja. Omogoča zelo natančen in nadzorovan postopek kuhanja. Minerali in vitamini v segreti hrani se skoraj popolnoma ohranijo. V čem se kuhalnik sous vide razlikuje od počasnega kuhalnika? S sistemom Sous Vide izberete mobilno rešitev, ki je izjemno prilagodljiva in vam omogoča največjo možno svobodo v vsakdanjem življenju.

Kuhalniki Sous Vide - ti modeli so vredni podrobnejšega ogleda

Aparati so na voljo kot klasične kuhinjske talne omarice. Bodite čim bolj mobilni, zlasti s paličico za sous vide. Tako kot potopni grelnik tudi Quickstick priključite na lonec. V palico je vgrajena črpalka. Med ogrevanjem voda neprekinjeno kroži. Poleg različnih stopenj moči se naprave razlikujejo tudi po možnostih nastavitve temperature. Na voljo so tudi modeli s časovnikom. Ker za kuhanje sous vide potrebujete tudi vakuumski generator, lahko v naši trgovini dobite poceni komplet, če želite. Za večino kuhinj ponujamo aparate v priljubljenih barvah, kot sta brezčasna črna in srebrna ali elegantna retro rdeča.

Nasveti za nakup kuhalnikov za sous vide - idealna naprava za vsako kuhinjo

Zlasti v majhnih kuhinjah pogosto ni prostora za veliko število kuhinjskih aparatov. Priporočamo vam, da za to uporabite prostorsko varčno palico za sous vide. Komplet je primeren, če doma še nimate sesalnika. Če želite kuhati nežno in hkrati spremljati čas, je priporočljivo uporabiti zmogljiv aparat. Kompaktna talna enota je optimalna za pogosto in obsežno uporabo. Prebrskajte našo zbirko in poiščite svoj najljubši model!

Pogosta vprašanja o kuhalniku Sous Vide

V čem je kuhanje v tehniki sous vide drugačno?

Najpomembnejša funkcija je možnost neodvisne določitve temperature jedra. Prav tako izjemno je prejšnje zapiranje živil v vakuumu.

Kakšna je energetska učinkovitost kuhanja v načinu sous vide?

To je odvisno od velikosti enote, njene moči in funkcionalnosti. V primerjavi s štedilnikom in pečico lahko prihranite veliko energije.

Kako zdravo je kuhanje po metodi sous vide?

S kuhanjem v načinu sous vide lahko dejansko ohranite do 17 % več hranilnih snovi. Poleg tega ta način priprave hrane prihrani veliko maščobe.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več