Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna

Seti zvočnikov

Izberite
  • Stran 1 / 2
  • Stran 1 / 2

Seti zvočnikov

Iščete zmogljiv komplet zvočnikov za ozvočenje barov, klubov ali plesnih šol? V naši spletni trgovini boste našli izjemne glasbene sestave, ki iz vsakega tona izvabijo največ. To seveda ni vse. Njihovo kakovostno ohišje in hitra montaža sta prednosti, ki vam bosta olajšali premeščanje zvočnikov md različnimi dogodki. Izberite si zvočnike po vaši meri udobno prek spleta.

Kompleti zvočnikov so sestavljeni iz ojačevalnika in zvočnikov ter pripadajočega kabelskega seta. Zaradi navedenega imate številne možnosti povezave kompleta z drugimi napravami in pripomočki. Veliko naših kompletov temelji na načelu »plug and play« oz. po slovensko »vklopi in predvajaj«. Ta princip delovanja osvoji prav vsak začetnik ali priložnostni DJ.

Razmišljate o organizaciji glasbene zabave? Pri nas lahko kupite aktivne zvočnike, ki so zelo preprosti za uporabo. Povežite zvočnik prek vmesnika bluetooth s pametnim telefonom, tablico ali prenosnikom in poslušajte svojo najljubšo glasbo. Na voljo imate tudi analogni priklop v obliki USB-vhoda ali SD-reže. V ponudbi spletne trgovine electronic-star najdete tudi kakovostne mikrofone, ki jih lahko uporabite za pevski ali govorniški nastop.

Privrženci kakovostnega zvoka bodo v naši spletni trgovini našli tudi pestro ponudbo pasivnih zvočnikov. Le-ti pridobivajo energijo iz ojačevalnika zvočnega sistema, uporabljajo pa se zlasti za ozvočenje večjih prostorov. Prepričajte se na lastna ušesa, da se zvočne naprave v ponudbi spletne trgovine electronic-star ponašajo s prvorazrednim zvokom!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več