Pikado

Izberite
Razvrsti po
17 Rezultat za "Pikado"
Filter in razvrščanje
Pikado

Tarče za pikado

Pikado je zelo priljubljen. Nič čudnega, saj zagotavlja zabavo in omogoča zabavne družabne večere. Puščice z mehkimi konicami so primerne za uporabo v zaprtih prostorih. Tako lahko uživate v igri pikada v zaprtih prostorih in vam ni treba skrbeti, da bi poškodovali stene ali pohištvo. V trgovini boste našli veliko izbiro sodobnih puščic in avtomatov za pikado. Preberite, kakšne so različne različice in na kaj morate biti pozorni, ko želite kupiti pikado.

Nakup avtomatov za pikado - široka izbira za vsakogar

Včasih so pikado igrali v pubih, sčasoma pa je postal vse bolj priljubljen. Zato ni presenetljivo, da si veliko ljudi želi imeti doma elektronsko tablo za pikado. Modeli so se z leti nenehno razvijali. Igre s številnimi različicami zagotavljajo veliko zabave in raznolikosti, na primer:

  • odštevanje 301, 501 ali 701
  • kriket
  • šanghaj

S 70 različicami jih lahko vedno prilagodite svojim željam. Število se razlikuje glede na model. Tarča Dartor na primer vsebuje 26 različnih iger z več kot 70 različicami, tarča Masterdarter pa 38 iger in 211 različic. Razlikuje se tudi možno število udeležencev. Igra lahko na primer do 8 ali 16 igralcev. Posebna funkcija: če ni na voljo nobenega soigralca, je na tabli za pikado na voljo virtualni nasprotnik. Za takojšen začetek boste prejeli tudi potrebne pripomočke, kot so puščice, letke in rezervne konice.

Elektronske pikado tarče - prednosti

Vgrajeni igralni računalnik za pikado s pomočjo senzorjev priročno šteje točke, ki jih lahko preberete na zaslonu LED. Zelo zamudno je zapisovati točke po vsakem metu vseh igralcev in jih šteti. Sodobna tarča bo seštevala namesto vas. Poleg rezultata je prikazano tudi, kateri igralec je na vrsti in koliko metov je še ostalo do konca trenutne igre. Sodobni modeli imajo držala za puščice in vrata, ki ščitijo tarčo pred prahom in umazanijo, ko ni v uporabi. Zato si velja podrobneje ogledati posamezne izdelke in jih primerjati. Sodoben avtomat za pikado ima v primerjavi z navadno ploščo za pikado precejšnjo dodano vrednost.

Nakup tarče za puščice

V dnevni sobi, na vrtu ali v garaži je igranje pikada v dobri družbi postalo priljubljen hobi. Če želite kupiti pikado, morate vnaprej razumeti, kaj je za vas pomembno. Če je tabla za pikado elektronska, si prihranite težave s štetjem točk. Avtomat za puščice bo prevzel vašo nalogo. Lahko nadaljujete z metanjem in vam ni treba šteti. Na splošno je treba uporabiti visokokakovostne materiale, da bo tarča zelo trpežna in da se puščice ne bodo odbijale od nje. V spletni trgovini izberite svojo najljubšo tarčo. Našli boste veliko različnih tarč in dodatkov, ki so prav tako vključeni. Da bi preprečili poškodbe sten in pohištva v stanovanju v primeru neuspešnih metov, imajo puščice plastične mehke konice, ki se optimalno prilegajo tarči.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več