Industrijski sesalniki

Industrijski mokri in suhi sesalniki

Industrijski mokro-suhi sesalniki so posebej zasnovani za uporabo v industrijskih okoljih. S temi zmogljivimi orodji lahko učinkovito odstranite tako suho kot mokro umazanijo. Pogosto se uporabljajo v delavnicah, proizvodnih halah in skladiščih, kjer se nabirajo velike količine umazanije in prahu. Pri podjetju Electronic-Star boste našli široko izbiro za nakup pravega sesalnika za mokro in suho sesanje.

Industrijski mokri in suhi sesalniki za vse potrebe

Izbira pravega industrijskega sesalnika je odvisna od posebnih zahtev uporabe. To so najpogostejše vrste:

  • Industrijski sesalniki za suho sesanje: ti sesalniki so posebej zasnovani za odstranjevanje suhe umazanije in prahu. Običajno imajo zmogljive motorje, velike zbiralne posode in visoko sesalno moč.
  • Industrijski mokri sesalniki: ti sesalniki so namenjeni odstranjevanju tekočin in mokre umazanije. Imajo posebne filtre in zbiralnike, ki omogočajo zbiranje in odstranjevanje tekočin.
  • Kombinirani sesalniki: ti sesalniki so zasnovani za uporabo v okoljih, kjer se lahko pojavljajo tako suhe kot mokre nečistoče. Imajo posebne filtre in posode, ki lahko sprejmejo tako tekočine kot suho umazanijo.
  • Eksplozijsko odporni sesalniki: ti sesalniki so zasnovani za uporabo v potencialno eksplozivnih okoljih, na primer v kemični industriji ali proizvodnih prostorih z vnetljivimi materiali. Opremljeni so s posebnimi filtri in zasnovami, ki zmanjšujejo nevarnost eksplozije.
  • Visoko zmogljivi sesalniki: ti sesalniki so zasnovani za uporabo na področjih z zelo visokimi zahtevami po sesalni moči, na primer v kovinskopredelovalni industriji. Opremljeni so z zmogljivimi motorji in posebnimi šobami, ki odstranijo tudi trdovratno umazanijo.

Mokri sesalnik - najpomembnejše funkcije

Industrijski sesalniki so zmogljiva orodja za čiščenje močno umazanih industrijskih okolij. So bolj robustni od gospodinjskih sesalnikov in lahko učinkovito zbirajo tako suho kot mokro umazanijo. Te naprave so lahko opremljene s posebnimi filtri za odstranjevanje drobnega prahu, onesnaževalcev in alergenov. Pomembne aplikacije so čiščenje tal v delavnicah, strojev, proizvodne opreme in površin ter vpijanje tekočin.

Nakup pravega sesalnika za suho in mokro sesanje

Industrijski sesalniki so močnejši in robustnejši od gospodinjskih sesalnikov ter se lahko uporabljajo v industrijskih območjih, kjer se nabira velika količina umazanije in prahu. Izbira pravega industrijskega sesalnika je odvisna od posebnih zahtev uporabe. Te naprave so lahko opremljene s posebnimi filtri za odstranjevanje drobnega prahu, onesnaževalcev in alergenov. Če iščete industrijski sesalnik za čiščenje tal v delavnici, strojev, proizvodne opreme, odstranjevanje prahu s površin ali zbiranje tekočin, boste tukaj zagotovo našli pravi model.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Katere so prednosti industrijskega sesalnika v primerjavi z gospodinjskim sesalnikom?

Industrijski sesalniki so zmogljivejši in robustnejši ter lahko učinkovito sesajo tako suho kot mokro umazanijo.

Kakšna je razlika med sesalnikom za mokro in suho sesanje ter sesalnikom za suho sesanje?

Sesalnik za mokro sesanje zlahka posesa tekočine. Po drugi strani pa je sesalnik za suho sesanje primeren le za sesanje suhe umazanije.

Katere filtre lahko uporabljate v industrijskih sesalnikih?

Poleg običajnih vrečk za prah se v industrijskih sesalnikih lahko uporabljajo tudi filtri HEPA, filtri z aktivnim ogljem in vodni filtri. Izbira filtra je odvisna od zahtev uporabe in posamezne enote.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več