Aktivni zvočniki in zvočne škatle

Izberite
Razvrsti po
32 Rezultat za "Aktivni zvočniki in zvočne škatle"
Filter in razvrščanje
Aktivni zvočniki in zvočne škatle

Aktivni zvočniki in zvočne škatle

Iščete zvočnike za domači avdio sistem ali glasbeni študio? V naši spletni trgovini boste našli širok nabor aktivnih zvočnikov, ki vključujejo vgrajen ojačevalnik. Poleg tega lahko z napravami z vgrajenim bluetooth vmesnikom brezžično predvajate glasbo prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali prenosnika. Izberite aktivni zvočnik glede na vaša pričakovanja na electronic-star že danes!

Zvočniki naših lastnih blagovnih znamk Malone, Skytec ali Vonyx so idealni tudi za ozvočenje diskoteke, zasebne zabave ali gledališke predstave. In to zahvaljujoč tudi individualno nastavljivi regulaciji glasnosti vhodnih signalov in regulatorju visokih in nizkih tonov. S svojo trdno konstrukcijo in oziroma praktičnimi ročaji so primerni tudi za mobilne DJ-je tudi v zunanjem okolju.

Organizirate svojo karaoke zabavo? Imamo močne zvočnike s privlačnimi funkcijami za vas. Prilagodite glasnost, efekt Bass, Echo ali Treble, v skladu s potrebami in očarajte svoje goste. Z glasbeno nadzorovano razsvetljavo bo poleg tega tudi poskrbljeno za pravo zabavno vzdušje. Samo priključite mikrofon in glasbeni vir, zabava pa se lahko začne!

Ali nameravate kupiti mobilni zvočnik? Ponudimo praktične naprave z vgrajeno baterijo, ki omogočajo svobodo odločanja o izbiri lokacije. Cenili boste tudi preprosto mobilno namestitev zvočnikov, kar vodi do visoke udobje uporabe. Trajni prenosni zvočniki od electronic-star vas ne bodo razočarali niti v primeru slabših vremenskih razmer.

 
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več