Kondenzatorski mikrofoni

Izberite
Razvrsti po
18 Rezultat za "Kondenzatorski mikrofoni"
Filter in razvrščanje
Kondenzatorski mikrofoni

Kondenzatorski mikrofoni naših blagovnih znamk Auna ali OneConcept so primerni tako za profesionalno uporabo v domačih in profesionalnih studiih, kot tudi za videoblogerje in uporabo na različnih dogodkih. S pomočjo USB-kabla jih lahko preprosto povežete z računalnikom ali prenosnikom zaradi delovanja po načelu »plug and play« oz. po slovensko »vključi in predvajaj«.

Med najpomembnejše prednosti naših mikrofonov prištevamo prvorazredni zvok in minimalni šum. Ustvarite posnetke v najvišji kakovosti, pripravljene za avdio mastering pri zvočni produkciji, podcastingih ali moderiranju na radiu. Opremite si svoj studio z napravami iz ponudbe electronic-strar, v kateri ne manjkajo niti naprave za studio niti DJ-naprave.

V naši ponudbi boste našli tudi kondenzatorske mikrofone z nastavljivim držalom in stojalom. Tako boste v samo nekaj sekundah lahko napravo zložili in pospravili. Prevleka iz najlona pri tem zmanjšuje akustične vibracije in morebitne moteče zvoke. Zaradi vzdržljivega ohišja so mikrofoni pripravljeni na uporabo tudi v nekoliko drugačnem okolju – na primer v avtobusu ali hotelu.

Pristaše kakovostnega zvoka bodo prepričali tudi naši zmogljivi zvočniki, ki so primerni zlasti za ozvočenje diskotek, družabnih večernih dogodkov ali gledaliških odrov. Zaradi kombinacije uravnotežene zvočne zmogljivosti in natančne zgradbe gre za odličen izdelek tudi za mobilne DJ-je. Izberite si nekaj izmed naših zanesljivih komponent z dolgo življenjsko dobo, ki vas ne bodo pustile na cedilu niti pri dolgotrajni in redni uporabi.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več