Točilne naprave za pivo

Izberite
Razvrsti po
20 Rezultat za "Točilne naprave za pivo"
Filter in razvrščanje
Točilne naprave za pivo

Sveže natočeno pivo se vedno najbolj prileže. Privoščite si ta užitek z našimi točilnimi napravami, hladilnikom za pivo in kotlom za slad. Za vaše udobje poskrbita naši blagovni znamki Klarstein in OneConcept, ki v sebi združujeta visoko kakovost in izpopolnjen dizajn.

Prinesite si užitek pitja piva neposredno k sebi domov. Naše naprave za točenje piva poskrbijo za vaš neprestan užitek ob pivu. Zaradi izpopolnjenega sistema ima sladna tekočina vedno pravi pritisk. Zaradi ustreznega pritrditvenega adapterja si lahko na točilnik priključite kakršen koli sodček vašega priljubljenega piva.

Termoregulacijski hladilni sistem skrbi za to, da je vaše pivo pravilno ohlajeno. Naše kakovostne točilne naprave so elegantne in priročne. V naši ponudbi najdete tudi kotle za slad in kuhinjske naprave za varjenje piva, s katerimi si lahko doma pripravite svoje lastno pivo. Začetniki in tudi že izkušeni ljubiteljski pivovarji si iz naše ponudbe lahko izberete najboljše kuhinjske aparate za svoje delo.

Opremljate svoj nov obrat? V kuhinji bi vam gotovo ne smeli manjkati niti zamrzovalnik, kakovostna pečica ali mikrovalovka. Zanimali bi vas lahko tudi naši mešalniki, s katerimi si lahko zmešate pijačo po svojih željah. V ponudbi electronic-star najdete kakovostne aparate za gospodinjstvo in manjše obrate. Kupite nove aparate prek spleta že danes.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več