Žični mikrofoni

V naši spletni trgovini boste našli široko ponudbo studijskih mikrofonov s kakovostnimi komponentami in fleksibilnimi možnostmi nastavitev. Zaradi principa delovanja »plug and play« oz. po slovensko »vključi in predvajaj« boste lahko takoj po prejetju naprave hitro posneli svoje govorniške in pevske nastope. Kakovostni mikrofoni naših blagovnih znamk Auna ali OneConcept so primerni za uporabo tako na področju radia, kot tudi televizije.

Predstavljamo vam mikrofonske naprave z dinamičnim in čistim zvokom, ki delujejo v širokem frekvenčnem spektru. Poleg tega modeli z vgrajeno zaščito proti šumenju zanesljivo zadušijo neprijetne zvoke pri vetrovnem vremenu in odstranjujejo morebitne motnje. Pri delu na terenu boste zagotovo veseli odpornega ohišja, ki ščiti napravo pred poškodbami ali prevračanjem.

Mikrofonska stojala v naši spletni trgovini se poleg preproste uporabe odlikujejo tudi z nizko težo in precizno dodelano zgradbo. Medtem ko lahko nastavljivo zložljivo roko uporabljate po svojih željah, gumijasta spodnja stran stojala ščiti podlago pred poškodbami in zagotavlja visoko stabilnost. V naši ponudbi boste našli tudi kondenzatorske mikrofone z nastavljivim držalom in stojalom.

Iščete tudi brezžični mikrofon, primeren za javne prireditve, kot so konference, koncerti ali karaoke? Za razliko od žičnih mikrofonov ti mikrofoni omogočajo uporabnikom več svobode in udobja pri gibanju med drugim zaradi velikega dometa in dolgo trajajoče baterije. Izberite si svojega favorita v naši spletni trgovini še danes!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več