Humidors

Izberite
Razvrsti po
14 Rezultat za "Humidors"
Filter in razvrščanje
Humidors

Kakovostni humidorji za ljubitelje cigar

Humidorji so vedno dober nakup za ljubitelje kakovostnih cigar. To omogoča shranjevanje visokokakovostnih in okusnih dimnih izdelkov pri optimalni temperaturi in vlažnosti. Pomembno je, da izberete humidorje, ki ustrezajo vašim potrebam in zahtevam. Pokazali vam bomo, katere možnosti so vam na voljo.

Humidor v različnih izvedbah

V naši ponudbi boste našli humidorje različnih velikosti in oblik. Skupna značilnost vseh omar je enostaven in dobro viden nadzor temperature in vlažnosti zaradi dobro vidnega higrometra. Zaradi različnih polic in velikosti lahko varno in v najboljšem okolju shranite tako majhne kot velike zbirke cigar. Humidor ponujamo tudi v kombinaciji s hladilnikom za vino. Tako cigare kot vina je treba hraniti pri optimalnih temperaturah. Tako lahko oba elementa pokrijete z eno samo enoto ter optimizirate prostorske zahteve in porabo energije. Ujemajoča se omarica za humidor ima vgrajeno osvetlitev, tako da si lahko zbirko ogledate, ne da bi odprli vrata. Tako boste v škatli lažje izbrali pravo cigaro.

Področje uporabe humidorja

Poleg profesionalne uporabe v specializiranih trgovinah se humidorji vse pogosteje uporabljajo tudi v zasebnih prostorih. Ker vsi, ki jih zanimajo cigare, ne želijo vedno kupovati v majhnih količinah v specializiranih trgovinah, ampak jih radi shranjujejo tudi doma. Ker pa cigare ob nepravilnem skladiščenju zelo hitro izgubijo svoj okus, jih je treba zaščititi. V humidorju se cigare hranijo pri optimalni temperaturi in vlažnosti, zato se lahko razvije in ohrani njihova polna aroma. Če želite imeti doma svojo najljubšo vrsto v večjih količinah, morate razmisliti o nakupu humidorja.

Nakup takšnih humidorjev je smiseln

Če ob uživanju v dobri cigari radi spijete steklenico ali dve vina, morate izbrati humidorje, ki imajo tudi svoj hladilnik za vino. Tako boste ubili dve muhi na en mah in izkoristili optimalne temperature. Če kadite predvsem cigare in želite zagotoviti visoko kakovost na majhnem prostoru, kupite čiste humidorje. Ti zagotavljajo optimalno uravnavanje temperature in nadzorovano vlažnost v notranjosti.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Zakaj imajo humidorji vedno predale iz cedre?

Cedrov les se tradicionalno uporablja v humidorjih. Dobro absorbira vlago in zagotavlja njeno enakomerno porazdelitev. Poleg tega naj bi aroma lesa odganjala tobačne črve in pozitivno vplivala na okus cigar.

Ali je kombinacija humidorja in hladilnika za vino smiselna?

Vlažilniki zraka v kombinaciji s hladilniki vina postajajo vse bolj priljubljeni. To je med drugim posledica dejstva, da tako pri cigarah kot pri vinih dobro in strokovno skladiščenje pomembno prispeva k aromi. Če radi pijete vino in kadite cigare, je ta kombinacija zelo smiselna.

Ali lahko cigare dolgo časa hranim v humidorju?

Na splošno lahko cigare v humidorju hranite do pet let, preden izgubijo aromo.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več