Pohištvo in oprema

Izberite
Razvrsti po
20 Rezultat za "Pohištvo in oprema"
Filter in razvrščanje

Pohištvo in oprema

V ponudbi electronic-star najdete dodatke za dom, ki niso le praktični, ampak tudi atraktivni na pogled. Iščete na primer specifične kose pohištva kot so stoli, fotelji ali škatle za nakit? V naši ponudbi najdete vse to in še več v različnih slogih, od retra, pa vse do modernih dizajnov. Posebno pozornost namenjamo visoki kvaliteti stolov in foteljev, da bi ste se po napornem dnevu le lahko primerno odpočili v udobnem zavetju vašega sedala. 

Že poznate okrasne nalepke za na steno? Pri okrasitvi interierja lahko z njimi na enostaven način spremenite sobo do neprepoznavnosti! Narejene so iz zdravju neškodljivih materialov, z njimi pa lahko enostavno okrasite bodisi otroško, dnevno, ali katerokoli drugo sobo.  Vzdrževanje samolepilne dekoracije je povsem enostavno – dovolj je že obrisati jo z vlažno krpo. 

Želite imeti vedno pregled nad aktualnimi vremenskimi razmerami? V tem primeru ne prezrite ponudbo naših meteo postaj, s katerimi boste dobili enostaven pregled nad vsemi relevantnimi parametri, meritvami  in napovedmi vremenskih pojavov. Svoje dom in lastnino lahko nadzorujete kadarkoli in kjerkoli. V naši ponudbi najdete varnostne kamere, ki jih upravljate s pomočjo enostavne aplikacije preko vašega mobilnega telefona, ali tablice.

Ločujete odpadke doma? Od sedaj naprej lahko to opravite enostavno in udobno. Naše večdelne koše za odpadke lahko uporabite za recikliranje raznoraznega odpada. Njihova konstrukcija je izdelana iz kvalitetnega nerjavečega jekla, ima pa tudi plastično podlago, ki ščiti podlago na kateri stoji. Prepričajte se sami, kako enostavno je reciklirati odpadke s priročnim košem!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več