Fitnes trampolini

Združevanje zabave in športa je enostavno: to omogoča fitnes trampolin!

Imeti fitnes trampolin ni le sodobno, temveč tudi neskončno zabavno. Najprej je treba razlikovati med dvema različnima vrstama. Klasični trampolin omogoča visoke skoke in akrobatske elemente ter je bolj namenjen zabavi. Po drugi strani pa je fitnes trampolin prava športna naprava, ki jo lahko preprosto postavite doma in uporabljate za funkcionalno vadbo.

Fitnes trampolin kot športno orodje

Športni trampolin ponuja različne možnosti za celovito vadbo in izzive za telo. Že samo stanje na napravi močno spodbuja koordinacijo in ravnotežje. Med različnimi vajami se ne trudijo le mišice in kite, temveč tudi občutek za ravnotežje. Zato morajo pri vadbi pomembno sodelovati tudi podporne mišice, zaradi česar je vadba celotnega telesa na fitnes trampolinu še učinkovitejša. Idealno za vse, ki ne želijo trenirati le nog, temveč celotno telo. Stopnjo obremenitve različnih področij s treningom je mogoče enostavno določiti in nadzorovati z izbiro različnih vaj. Celovite vaje za stojo in držo na trampolinu krepijo celotno mišičevje, vztrajni skoki pa prekrvavijo telo. Redna telesna vadba poleg tega, da izboljšuje počutje v telesu, izboljšuje tudi vašo gibljivost. Kardiovaskularni sistem se na trampolinu razgibava, oprema pa lahko pomaga pri hujšanju, vzdrževanju telesne pripravljenosti in dolgoročnem okrevanju.

Ali je fitnes trampolin primeren za vsako stanovanje?

Trampolin ni le enostaven za prenašanje, temveč ga lahko postavite kamor koli, kjer želite telovaditi. Kompaktne dimenzije so velika prednost! Seveda lahko poleti, ko je vreme lepo, ta šport lahko prestavite ven in postavite trampolin na teraso ali na vrt. Vadba na svežem zraku in soncu je dvakrat bolj zabavna. Vendar pa lahko športno opremo brez težav uporabljajo tudi tisti, ki nimajo vrta. Ker vam pri različnih vajah na trampolinu ni treba skakati previsoko, vzmetenje pa tudi ne omogoča previsokih skokov, lahko brez težav trenirate v zaprtih prostorih s povprečno višino stropa. Tako kot pri vseh športih v lastnem stanovanju morate biti obzirni do najemnikov v stanovanju pod vami. Kljub obsežnemu blaženju gibanja lahko sosedje občutijo rahlo obremenitev s hrupom. V tem primeru lahko raven hrupa enostavno zmanjšate z uporabo ločene vadbene blazinice na tleh.

Fitnes trampolin za vso družino

Trampolin bo pritegnil tako mlade kot stare. Otroci ga radi uporabljajo na igriščih in se po njem gibljejo z lahkoto. Odrasli pa še posebej uživajo v visokih športnih zahtevah in možnosti, da na isti športni opremi izvajajo tako preproste kot zapletene vaje. Niste vezani na čas pouka v fitnes studiu! Ne glede na to, kdaj imate prosti čas, vas trampolin čaka: zvečer med gledanjem televizije ali zjutraj z nekaj prostimi vajami po vstajanju, da poženete kri. Praktična fitnes oprema je vedno na voljo in privablja k športnim aktivnostim. Brezhibna vključitev v vsakdanje življenje je zato zelo preprosta! Vsakdo, ki redno vadi, bo hitro spoznal, kako dobro vpliva trampolin na vzdržljivost in telesno pripravljenost.

Kaj upoštevati pri nakupu?

Če želite kupiti fitnes trampolin, lahko izbirate med različnimi modeli. Obstajajo različice z ročajem in brez ročaja - obe različici imata lahko različne prednosti. Na trampolinih z ročaji je veliko lažje izvajati številne vaje, zato so priporočljivi za začetnike. Pomembno vlogo ima tudi telesna teža. Na večini trampolinov je navedena največja teža, do katere je trampolin lahko obremenjen. Te specifikacije je treba v vsakem primeru upoštevati, saj je to edini način za zagotovitev funkcionalnosti trampolina. Pri podjetju Elektronic Star boste našli le visokokakovostne fitnes trampoline, ki izpolnjujejo najvišje zahteve. Uporabljajo se lahko dolgo in intenzivno ter prepričajo z zelo dobrimi vzmetnimi lastnostmi in stabilno konstrukcijo. Takšna športna oprema vam bo dolgo časa služila kot spremljevalec in bo poskrbela, da bo šport med vašimi štirimi stenami bistveno bolj prijeten. Začetniki in napredni športniki bodo tukaj našli pravi model - pridite in si ga oglejte!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več