Moj voziček
Vaša košarica je trenutno prazna

Karaoke predvajalniki in sistemi

Izberite
  • Stran 1 / 2
  • Stran 1 / 2

Karaoke predvajalniki in sistemi

Let’s sing a Song- karaoke naprava in dodatki iz Electronic-Star

Karaoke ni priljubljena prostočasna dejavnost le v svoji državi - na Japonskem. Od svojega izuma t.j. od sedemdesetih letih, karaoke razširila po celem svetu in tako tudi v Evropi, kjer uživa rastoče navdušenje.

Najkasneje z igrami, kot so "Sing Star" in "We Sing", ki so na voljo za različne igralne konzole, kot so Playstation, azijski "nacionalni šport" je bil prevzet v nemških dnevnih sobah. Izvor in načelo: Koncept karaoke je sestavljena iz japonskih besed "kara", ki pomeni "prazen" in kratic "oke", kar pomeni, orkester. Glasba se predvaja na karaoke CD-jev preko karaoke predvajalnikov in rednim CD-predvajalnikov brez ustreznega petja, kot instrumentalna verzija. Zaslon se običajno prikaže besedilo, ki poje amater. Seveda, če je to potrebno, karaoke napravo lahko povežemo z mikrofonom.

Za lažjo orientacijo, besedilo, kaj morate zapeti, je označen z barvo ali kakšno animacijo, najpogosteje s skoki žogo. Zdaj ste na vrsti vi! Pojte toliko, koliko hočete in poslušajte svoje najljubše pesmi. Mnogi predvajalniki in karaoke naprave v digitalnem dobu, so opremljeni z USB priključkom, in s tem podpirajo podatkovne datoteke MP3 iz USB ključev, MP3 predvajalnikov in podobnih konvencionalnih medijev za shranjevanje. Iz visoko kakovostnih popolnih karaoke setov, vključno z zvočniki, predvajalniki, ojačevalniki in mikrofoni za samostojne karaoke predvajalnike ali ojačevalnikov - naša trgovina ponuja vse kaj potrebujete. Poglejte še enkrat - Kupite karaoke napravo in predvajalnik - od E-Star!

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več