Aparat za Espresso

Kupite poceni aparate za espresso na spletu

Priprava okusnega in poživljajočega espressa je prava umetnost. Če želite doseči najboljše rezultate, vam priporočamo nakup aparata za espresso. V naši ponudbi boste našli zmogljive in ekskluzivne naprave z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo - s sodobnimi funkcijami in elegantnim dizajnom. Pri Electronic Star boste našli vse od majhnih univerzalnih naprav do večnamenskih profesionalnih strojev.

Aparat za espresso - na voljo so naslednji modeli

Espresso aparati se od običajnih kavnih aparatov razlikujejo po posebni tehnologiji. Poleg eno- in dvokrožnih modelov lahko kupite tudi dvokrožni kotel z dvema kotloma. Enako priljubljen je aparat za espresso s portafilterjem. Deluje z visokotlačno črpalko. Enote se razlikujejo tudi po moči, ki je podana v vatih. Želite majhen in kompakten aparat za espresso ali obsežen model, ki bo eleganten osrednji element vaše kuhinje? Ogledate si lahko tudi večplastne modele. V naši zbirki se elegantni vzorci izmenjujejo z retro modeli v rdeči ali nebesno modri barvi. Nenazadnje je v naši spletni trgovini na voljo tudi aparat za espresso z mlinčkom.

Espresso za dopolnitev kofeina med obroki

Nakup aparata za espresso je še posebej smiseln, če pogosto sprejemate goste in jim želite po večerji pripraviti okusen espresso. Ali pa se radi zbujate z espressom na prenosnem računalniku v službi ali zvečer na kavču. Majhni kavni avtomati so idealni za domačo pisarno. Z aparatom iz naše ponudbe lahko pripravite enojni ali dvojni espresso - tako, kot vam je všeč.

Vodnik za kupce: espresso z mlinčkom ali brez?

Če želite doseči popolno svežino kavnih zrn in senzacionalno aromo med pripravo, dobro izberite aparat za espresso z vgrajenim mlinčkom. Aparat za espresso s portafilterjem je idealna rešitev, če želite postreči odličen espresso in zabavati večje število ljudi. Če v kuhinji nimate delovnega pulta ali če imate le malo prostora, vam priporočamo majhen in kompakten aparat za kavo.

Da vam pri tej močni kavni pijači ne bi bilo treba brez mlečne pene, lahko pri nas dobite aparate z ločenim penilnikom za mleko. Z modelom, ki je opremljen s ploščo na dotik, si lahko v kuhinji privoščite vizualno eleganco. Če želite napravo hitro segreti, je najbolje uporabiti napravo z veliko močjo. V spletni trgovini Electronic Star si oglejte visokokakovostne kavne aparate in v kratkem naročite dostavo svojega najljubšega kavnega aparata na dom!

Pogosto zastavljena vprašanja o kavnih avtomatih za espresso

Kaj je dvojni kotel?

To je aparat za kavo s portafilterjem, ki je opremljen z dvema kuhališčema. Eden pripravlja vročo paro, drugi kavo. Sama enota združuje oboje.

Kakšen tlak črpalke naj imajo zmogljivi kavni aparati?

Visokokakovostne naprave imajo tlak približno 15 barov. Pri uglednih proizvajalcih lahko kupite izjemno zmogljivo opremo z 20 bar.

Kako dolgo traja priprava espressa?

Vaš espresso bodo v nekaj sekundah skrbno pripravili sodobni aparati. Da bi uživali v polnem okusu, je idealen čas kuhanja od 25 do 35 sekund.
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več