Inverzijske mize

Za boljšo kakovost življenja: inverzijske mize lajšajo bolečine in izboljšujejo počutje

Težave s hrbtom veljajo za enega najpogostejših vzrokov bolniškega dopusta. Na primer, skoraj eden od treh odraslih trpi zaradi pogostih ali celo stalnih bolečin v hrbtu. Enostranski fizični napori pri delu in na splošno sedeč način življenja spodbujajo razvoj težav s hrbtenico.

Z rednim obiskovanjem telovadnice lahko preprečite bolečine v hrbtu ali ublažite obstoječe bolečine. Nimate časa in motivacije? inverzijske mize vam omogočajo zasebno vadbo doma. Bodite neodvisni od časa in si prihranite pot v fitnes.

Veliko različnih modelov: katero inverzijsko mizo izbrati?

Katera inverzijska miza je prava za vas? Tako imenovani multitrainers ne omogočajo le fiziološkega raztezanja na inverzijski mizi, ki velja za izjemno koristno pri težavah s hrbtenico. Z njimi lahko poleg inverzije izvajate učinkovite vaje za krepitev številnih mišičnih skupin.

Čiste inverzijske mize pa služijo le za razbremenitev hrbtenice in medvretenčnih ploščic ter spodbujanje krvnega obtoka. Udobno opremljene inverzijske mize so opremljene tudi s funkcijo masaže hrbta in ogrevanja. Tudi če na glavi stojite le nekaj minut na dan, ne bo trajalo dolgo, da se bo pokazal ugoden učinek v obliki jasno vidnega lajšanja bolečin.

Ne le proti bolečinam: fitnes oprema inverzijska miza

Pri izbiri prave fitnes opreme je ključnega pomena njena predvidena uporaba. Ali naj se uporablja izključno za zdravje hrbta ali so zaželene tudi druge funkcije? Če je inverzijska miza zložljiva, zavzame malo prostora, ko je ne uporabljate. Nekatere naprave omogočajo izdatno nastavitev kota inverzije in se tako prilagodijo posameznikovim željam. Če vaša višina ne odstopa bistveno od povprečja, je za vas primerna skoraj vsaka vadbena oprema. Ljudje nizke postave ali posebej visoki ljudje potrebujejo fitnes opremo z dovolj velikimi možnostmi nastavitve.

Kaj je treba upoštevati? Enostaven nakup inverzijske mize

Poskušate učinkovito vaditi več mišičnih skupin in se hkrati dobro počutiti za hrbet? Potem je Multitrainer gotovo prava izbira za vas Če se osredotočate izključno na vadbo hrbta, izberite inverzijsko mizo saj je posebej zasnovana za ta namen. Ali vam je udobje še posebej pomembno? inverzijske mize z vgrajeno funkcijo masaže hrbta in ogrevanja bodo zadovoljile vaše potrebe. Pri tem se morate prepričati, da lahko te funkcije udobno upravljate z eno roko v katerem koli položaju. Vaše telesne mere ne smejo presegati ali biti nižje od mejnih vrednosti, določenih za ustrezno vadbeno opremo. Posebej robustno izdelane naprave se ne zlomijo niti pri telesni teži do 150 kilogramov. Zložljiva oprema za fitnes zavzame malo prostora, ko je ne uporabljate, in jo je enostavno shraniti, tudi v tesnih prostorih.

FAQ

Ali se lahko oprema za vadbo uporablja univerzalno?

Inverzijske mize so namenjene le razbremenitvi hrbta in udobju. Po drugi strani pa večnamenski trenažerji ponujajo dodatne funkcije za učinkovito vadbo številnih mišičnih skupin.

Ali je uporaba fitnes opreme enostavna in varna?

Preden so inverzijske mize dane na trg, opravijo obsežno testiranje varnosti. V celoti jih lahko upravlja le oseba, ki vadi in imajo vrtljiv mehanizem.

Ali je fitnes opremo enostavno sestaviti?

Sestavo olajšajo bogato ilustrirana navodila za sestavljanje. Tudi ljudje z zmerno ročno spretnostjo lahko to nalogo opravijo v približno 30 minutah. Potrebno orodje za montažo je vključeno v dobavo.

Ali potrebujem električni priključek za svojo fitnes opremo?

Če ima naprava funkcijo masaže in ogrevanja, je potrebna priključitev na električno omrežje. Ostale enote delujejo izključno mehansko.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več