Visokotlačni čistilci

Čiščenje velike hiše zahteva uporabo kakovostnih gospodinjskih aparatov. Visokotlačni čistilnik vam bo zagotovo prišel prav. Je izjemno kompakten, zato ga boste lahko shranili kamor koli. Tako bo čistilnik vedno pri roki, ko ga boste potrebovali. Naši čistilniki se lahko pohvalijo z močjo 2200 W, opremljeni pa so z visokotlačno pištolo, šobo in 5 metrov dolgo visokotlačno cevjo.

Bodite popolnoma pripravljeni na spomladansko čiščenje in jesensko vzdrževanje. Kakovostni visokotlačni čistilnik blagovne znamke Waldbeck vas bo rešil tudi najtrdovratnejše umazanije. Čiščenje vam ne bo več vzelo veliko časa, saj bo visokotlačni čistilnik tako rekoč opravil delo namesto vas. Želite očistiti velike površine? V tem primeru se bo v boj z umazanijo spustil večnamenski industrijski sesalnik.

Tudi čiščenje vrtnega ribnika ne bo več težava, če si boste kupili sesalnik za vrtne ribnike. Če želite očistiti šobe v ploščicah, umiti stene, avtomobil, kolo ali vrtno pohištvo, boste z visokotlačnim čistilnikom to naredili hitro in preprosto. Z njim boste očistili tudi blatne vrtne cevi.

S pomočjo 5 metrov dolge cevi lahko preprosto očistite vse površine in skrite kotičke. Usmerite vodo in čistilno sredstvo iz vodnega čistilnika neposredno v umazanijo. Vodni čistilnik ima tudi nastavljivo šobo, ki jo lahko uporabite za točkovno ali ravno brizganje vode na površine, ki jih želite očistiti. Olajšajte si delo in kupite visokotlačni čistilnik prek spleta še danes.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več