Bluetooth zvočniki

Izberite
Razvrsti po
38 Rezultat za "Bluetooth zvočniki"
Filter in razvrščanje
Bluetooth zvočniki

Bluetooth zvočniki

Triumfalna doba pametnega telefona je neustavljiva, ampak se je praktično že uresničila in pametni telefon je že davno našel svojo pot v roke in žepe več kot tretjine nemškega prebivalstva. Tendenca narašča od leta 2009 in njenega konca še ni na vidiku. Vendar pa je poslušanje glasbe preko vgrajenih zvočnikov pametnih telefonov omejeno. Takšna glasba še vedno zveni kot bi prihajala iz pločevink.

Bluetooth zvočniki – mobilna uporaba

Bluetooth zvočnik ima veliko prednosti. Zelo enostavno ga povežete s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Naj gre za pametni telefon ali tablični računalnik – zvočniki se lahko povežejo z vsemi napravami, ki podpirajo bluetooth. Da bi se lahko vaša osebna glasbena knjižnica predstavila v polnem obsegu, je potrebno bluetooth funkcijo aktivirati ter napravo postaviti najbolje v razdalji 20 cm od zvočnika, ki ga lahko nato vklopite. Režim povezovanja se zažene samodejno in ustvari povezavo. Če se to ne zgodi in boste morali vnesti PIN kodo, je potrebno v vašo napravo vnesti factory-code zvočnika. Ta je običajno „0000“ ali „1234“. Priporočamo, da to številko preverite v navodilih za uporabo.

Znotraj ali zunaj – bluetooth deluje povsod

Z zvočnikom, ki uporablja bluetooth, lahko poslušate glasbo v celem stanovanju, četudi to ni povsem običajno. Želite med tuširanjem poslušati rezko arijo? Ali želite imeti v kuhinji med kuhanjem vklopljen vaš priljubljeni glasbeni album? Ali pa želite, da na praznovanju gostje zaplešejo v vaši dnevni sobi? To je samo nekaj možnosti uporabe bluetooth zvočnika med štirimi stenami vaše hiše. Vsak lahko kadarkoli na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku določi, kaj se bo oglasilo iz zvočnika, če pa želite poslušati glasbo na vrtu ali v parku, enostavno bodite pripravljeni in imejte s seboj dovolj napolnjeno baterijo in nič vam ne bo stalo na poti. Takšni mobilni zvočniki bodo pri dovolj napolnjeni bateriji razvajali vaša ušesa z glasbo celo noč.

Bezžični zvok iz zvočnika? – Kako prepoznate kakovost?

Kvaliteto zvoka bluetooth zvočnika je seveda mogoče določiti in popolnoma oceniti šele tedaj, ko zvočni rezultat prodre v vaša ušesa. Človek bi se moral zanašati na lasten estetski smisel. Če je na primer bas zvok prodoren, je zelo verjetno, da visoki in srednji toni ne morejo priti do izraza. Izjemno udobje, kot je možnost uporabe zvočnikov za telefoniranje ali kot handsfree napravo ali za polnjenje drugih naprav preko USB priključka, si lahko po potrebi prilagodite in se odločite, ali je to za vas pomembno in če se s tem upravičuje tudi malo višja cena. Različice, kot je bluetooth v mini obliki, torej prenosni zvočniki v majhnih dimenzijah, izjemno olajšajo prenos. Ko je zvočnik že povezan s pametnim telefonom, se lahko zadržujete v razdalji do 10 metrov od naprave brez da bi se pojavile napake v bluetooth povezavi. V naši trgovini vam ponujamo različne prenosne zvočnike za brezžičen zvok . Na voljo imate veliko izbiro glede na obliko in tudi glede posebnih tehničnih funkcij. Tako mini zvočnike kot tudi celotne sisteme s 3D zvokom lahko dobite v najrazličnejših oblikah in barvah.

Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več
Prijava
Vnesite svoj e-poštni naslov tukaj.
Vnesite vsaj 6 znakov ali več